Izjemna kakovost in prilagodljivost leksan plošč

Podjetje Vek Čatež so strokovnjaki na področju izdelave nadstreškov in montaže ter z veseljem vam bodo svetovali glede na vaše potrebe. Nudijo leksan plošče po ugodni ceni. Kot zastopniki blagovnih znamk Sunlite in Palsun vam lahko ponudijo najkakovostnejše polikarbonatne plošče, ki so proizvedene v Nemčiji in imajo vse potrebne certifikate. Če potrebujete nasvete o postavitvi, velikosti ali lokaciji nadstreška, se lahko zanesete na njih. Pri njih lahko v celoti naročite nadstrešek s kovinsko konstrukcijo, ki ga bodo po vaših željah načrtovali, zvarili in pokrili s polikarbonatom.

Polikarbonatne plošče za nadstreške in estetsko dovršene aplikacije

Nadstreški so danes zelo priljubljena izbira za zaščito osebnih avtomobilov in drugih vozil. Leksan plošče so idealna izbira za kritino nadstreškov, saj so trpežne in se uporabljajo tudi kot zasteklitveni elementi za različne namene, kot so rastlinjaki, okna, stenske pregrade, reklamni paneli in druge aplikacije.

Ponosni so na njihove dolgoletne izkušnje in vrhunske strokovnjake, ki se dobro spoznajo na polikarbonatne plošče, leksan plošče in polikarbonatno steklo. Želijo uresničiti vaše želje na najboljši možen način. Poleg tega vam nudijo ugodno dostavo, brezplačen razrez plošč in namestitev na že obstoječo konstrukcijo. Po potrebi pa vam lahko tudi sami izdelajo konstrukcijo. Polikarbonat je praktičen, stabilen in trpežen material, ki vam nudi številne možnosti. Za več informacij in najboljšo možno rešitev glede polikarbonatnih plošč jih kontaktirajte. Zaupajte jim svoje želje, oni pa vam bodo pomagali najti najboljše rešitve za vaše potrebe.

Leksan plošče

Zaščita, estetika in trajnost v enem izdelku

Vse njihove leksan plošče so UV zaščitene in ognjevarne, kar vam zagotavlja varnost in dolgo življenjsko dobo izdelkov. Poleg ugodne cene, obstaja še več razlogov, zakaj se ljudje vse bolj odločajo za uporabo polikarbonatnih plošč. Leksan plošče, kot jih pogosto imenujejo, so visoko zmogljive in stabilne. So odporne na temperaturo in udarce ter imajo dobre izolacijske lastnosti. So trdne, a hkrati lahke za rezanje, oblikovanje in montažo, kar omogoča prilagodljivost glede na vaše potrebe in zahteve. Leksan plošče se lahko delijo na prekatne, valovite ali polne, medtem ko se polikarbonatno steklo ponaša z elegantnejšim in modernim videzom ter nizko težo. Poleg estetskega videza polikarbonatnih plošč je treba omeniti tudi druge prednosti, kot so odpornost na ultravijolične žarke, dolgo življenjsko dobo in ognjevarnost. To so le nekatere lastnosti, ki govorijo v prid uporabi polikarbonatnih plošč v različnih aplikacijah. Polikarbonat je zelo vsestranski material, ki lahko najde svoje mesto tudi v vašem domu – z njim zagotovo ne boste razočarani.

Skrbna priprava in pravilno postavljeni nosilci za trdno konstrukcijo

Montaža nadstreška zahteva skrbno pripravo in postopek. Konstrukcija nadstreška je lahko iz lesa ali železa in je pomemben del celotne strukture. Pravilna zasnova konstrukcije in upoštevanje standardnih dimenzij plošč nam lahko pomaga pri varčevanju pri kritini. Pri tem so najpomembnejši del nosilci, ki jih je potrebno pravilno postaviti. Pri izbiri nosilcev je treba paziti na njihovo lego, ki je lahko vzdolžna ali prečna. To bo vplivalo na izbiro pravih profilov za montažo plošč. Razmik med nosilci je odvisen od debeline uporabljenih plošč. Pomemben je tudi naklon nadstreška. Minimalni naklon naj bo približno 5%, vendar je priporočljiv naklon okoli 10%.

Včasih se lahko zgodi, da ni mogoče uporabiti plošč standardnih dimenzij za montažo nadstreška. V takšnih primerih je potreben razrez plošč na želene dimenzije. Za razrez lahko uporabite primerno orodje, kot je žaga za les ali oster nož za tanjše leksan plošče. Pri razrezu prekatnih plošč je pomembno, da odstranite opilke iz prekatov. Pazite tudi na pravilno orientacijo plošč: UV zaščito obrnite navzgor, kanale plošč pa obrnite proti tlom. Leksan plošče pritrdite na konstrukcijo z vijaki. Priporočajo, da med montažo delno odstranite zaščitno folijo, preostanek pa odstranite po končani montaži. Pri prekatnih polikarbonatnih ploščah je priporočljivo uporabiti protiprašni trak in/ali odkapne profile, da zaščitite zračne kanale. To preprečuje vdor umazanije in vode, kar izboljša obstojnost plošč. Pri polnih polikarbonatnih ploščah te vrste zaščite ni potrebno izvajati.

Celovite rešitve za zaščito in estetsko dovršenost vašega doma

Najpogosteje se nadstreški uporabljajo za zaščito avtomobilov ali vhodov, vendar obstaja veliko možnosti uporabe. Nadstreški se lahko razlikujejo glede na material izdelave, najpogosteje pa so narejeni iz lesa ali kovine. Za kritino se običajno uporabljajo leksan plošče, ki so enostavne za montažo, cenovno ugodne in trajne. Obstajajo pa tudi druge možnosti kritin, kot so kovina, ravna streha ali opeka.

Če potrebujete nasvet glede postavitve, velikosti in lokacije nadstreška, se lahko posvetujete z njimi. Predlagali vam bodo najbolj primeren nadstrešek glede na vaše potrebe in možnosti, vključno z materiali. Prav tako vam lahko svetujejo pri drobnih podrobnostih. Pri njih lahko naročite celoten nadstrešek s kovinsko konstrukcijo in polikarbonatno kritino. Načrtujejo, izdelajo in pokrijejo nadstrešek.  Z veseljem vam bodo pomagali pri izdelavi in montaži nadstreška.

Polikarbonatna kritina po vaših željah

Ponujajo vam možnost polikarbonatne kritine po vaših željah. Polikarbonatna kritina je znana po svoji trpežnosti in vsestranski uporabnosti ter tudi po svoje elegantne videzu. Uporablja se lahko za različne vrste nadstreškov, kot so zaščita avtomobilov ali vhodov, in je primerna tudi za rastlinjake, zimske vrtove, balkone, terase in druge površine. Postopek izdelave in montaže polikarbonatne kritine obsega več faz. Najprej jim pošljete skico z merami in sliko, kjer bi želeli postaviti nadstrešek. Na podlagi tega vam pripravijo okvirno ponudbo glede na izbrani material. Po potrditvi ponudbe opravimo meritve na vaši lokaciji in prilagodimo ponudbo glede na točne meritve. Ko je vse dogovorjeno, začnemo z izdelavo in v dogovorjenem roku pripeljemo nadstrešek ter ga zmontiramo. Montaža običajno traja en dan. Po končani montaži je potrebno plačilo preostanka ponudbe. Polikarbonatna kritina nudi odlično zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi.