Medicinska pedikura – medicinska storitev, ki se izvaja na domu

Iščete izvajalce storitve medicinske pedikure na domu – prijavite se na medicinsko pedikuro. Na tem mestu povejmo, da je medicinska pedikura posebna oblika pedikure, saj je namenjena predvsem starejšim ljudem in sladkornim bolnikom, ki že imajo težave z ožiljem, pomaga pa tudi pri drugih težavah na stopalih. Izvajalec medicinske pedikure je zelo precizen in ima poglobljena znanja ter izkušnje. Poleg elementov klasične pedikure, medicinska pedikura na domu vsebuje še dodatne storitve, kot so sanacija globljih kožnih razpok na peti in tudi drugih delih stopala, sanacija vraščenih nohtov, odstranjevanje globljih kurjih očes in otiščancev, oskrbo žuljev, odstranjevanje trde kože pa tudi glivic na nohtih. Medicinska pedikura, ki se izvaja na domu je prilagojena tako starostnikom, kot tudi drugim posameznikom z različnimi zdravstvenimi stanji, ki težje pridejo v zdravstvene ustanove.

Kaj vse vključuje medicinska pedikura na domu?

Noge in stopala nosijo celotno težo našega telesa, zaradi neprimernih obuval pa lahko nastanejo različne težave. Če stopal ne negujemo redno, postane koža na njih suha in lahko se pojavijo glivice, otiščanci in kurja očesa, noht postane odebeljen ali se vraste, kar povzroči bolečino. Samo pravočasna in profesionalna pomoč vam bo olajšala vsakodnevni korak in vam odpravila težave pri hoji. Če se odločite za medicinsko pedikuro na domu, potem storitev vključuje celoten pregled stopal in postavitev diagnoze. Temu sledi čiščenje in dezinfekcija stopal, po potrebi tudi oblikovanje, brušenje in čiščenje nohtov, ali pa odstranjevanje odmrle in zadebeljene kože s stopal. Vse gre v to smer, da se odpravijo težave s stopali in s tem tudi bolečine, za konec pa sledi še masaža in hidriranje stopal.

medicinska pedikura

Na tem mestu povejmo še, da je medicinska pedikura, ki se izvaja na domu, odličen način, da si zagotovite redno nego in skrb za stopala, tako pri ženskah kot pri moških, kar v udobju vašega doma. Medicinska pedikura je posebna oblika pedikure, ki je namenjena predvsem sladkornim bolnikom in starejšim ljudem, ki že imajo težave z ožiljem, pomaga pa tudi pri drugih težavah s stopali. Zato nikar ne odlašajte in se že danes naročite na medicinsko pedikuro.

Medicinska pedikura na domu – prednosti

Medicinska pedikura v udobju vašega doma zajema posebne postopke, s pomočjo katerih strokovnjak odpravlja težje težave na stopalih, na primer kurja očesa, otiščance, vraščene nohte itd. Gre torej za zahtevnejšo obliko pedikure na domu, pri čemer imajo njeni izvajalci posebna znanja in tudi izkušenje. Ker je medicinska pedikura na domu namenjena starejšim in tistim, ki so težje mobilni, jim bo omenjena storitev precej olajšala vsakodnevno življenje, saj bo za njihova stopala skrbno poskrbljeno. Na spletni strani Junaki na domu lahko poiščite obrazec za naročilo in v njem čim točneje definirajte svoje potrebe in želje. Seveda se lahko odločite za možnost enkratne storitve ali pa za večkratno storitev. Če niste povsem prepričani, kako vse skupaj poteka in ali bi potrebovali večkratno storitev, se lahko o nadaljnjih obiskih in podrobnostih dogovorite tudi ob prvem obisku na vašem domu. Prepričani smo, da vas bo medicinska pedikura na domu navdušila in da jo boste koristili še večkrat.