Predšolska vzgoja: odločite se za vam prilagojeno izobraževanje

Predšolska vzgoja je izobraževalni program, namenjen vsem tistim, ki jih veseli delo s predšolskimi otroki. Prijava na izobraževanje predšolska vzgoja poteka na Sofizo izobraževalnem centru, ki vam ponuja pestre izobraževalne programe. Njihova doktrina je usmerjena predvsem v pridobivanje praktičnih izkušenj, zato boste po zaključku programa predšolska vzgoja zelo dobro pripravljeni za delo z najmlajšimi. Sofizo vam sicer nudi tudi številne druge prednosti, ki jih je vsekakor smiselno izkoristiti in se uveljaviti v poklicu, ki vas že od nekdaj veseli.

Če si že dalj časa želite delati z otroki, potem je sedaj idealna priložnost, da zaplujete novi karierni priložnosti naproti. Naj vam pri tem pomagajo izkušeni profesorji in ostalo strokovnjaki, ki jih boste spoznali tekom izobraževanja. Edini pogoj za vpis je, da imate uspešno zaključno osnovnošolsko izobraževanje ali nižje poklicno izobraževanje oziroma enakovredno izobraževanje po prejšnjih pravilih. Za več informacij oddajte informativno prijavo, ki jo najdete na spletni strani izobraževalnega centra Sofizo, njihova ekipa pa vas bo v najkrajšem možnem času obvestila o nadaljnjih postopkih.

Zakaj se odločiti za šolanje na Sofizo izobraževalnem centru?

Sofizo velja za najbolj prijazno šolo, kjer boste tekom zanimivih učnih izzivov in odlične prakse pridobili vsa potrebna znanja in veščine za uspešno kariero v predšolski vzgoji. Poleg programa predšolska vzgoja vam ta priljubljena izobraževalna ustanova ponuja pestro izbiro srednje in višješolskih izobraževanj, ki vam bodo pomagala pri gradnji nove poklicne poti.

Za izobraževanje na Sofizo izobraževalnem centru se odločijo številne generacije, njihovi programi pa so še posebej priljubljeni med odraslimi osebami, ki so že zaposlene. Glavni razlog je njihov individualni pristop in prilagodljivost posamezniku ter njegovim zmožnostim. Ker si lahko sami prilagajate dolžino šolanja, lahko brez težav opravljate tudi vse ostale vsakodnevne obveznosti. Prav ta možnost je tista, ki jo klasičen način izobraževanja ne ponuja, zato Sofizo predstavlja odlično odskočno desko za skok na novo karierno pot.

predšolska vzgoja 1

Z znanjem do nižje šolnine

Da, prav ste prebrali. Gre za še eno izjemno pomembno prednost, ki vam jo ponuja Sofizo – več kot že znate, manj boste plačali. Sliši se odlično, toda kaj to za vas pomeni v praksi? Vse znanje, ki ste ga že pridobili tekom predhodnega šolanja ali pri delu, vam na izobraževalnem centru priznajo in v vaš program predšolska vzgoja vpišejo kot opravljene izpite. Tako boste za izobraževanje plačali manj kot v primeru, da bi morali vpisati celoten predmetnik izbranega izobraževalnega programa.

Predhodno pridobljena znanja in šolanja kandidat dokaže tekom uvodnega razgovora in priložene ustrezne dokumentacije (dokazila, spričevala idr.). Sicer pa lahko vsak kandidat določeno šolnino poravna v več rednih obrokih, ki so lahko letni, polletni ali mesečni – odvisno od finančnih zmožnosti in nekaterih drugih dejavnikov.

Predšolska vzgoja – postanite vzgojitelj predšolskih otrok

Predšolska vzgoja ni samo poklic, pač pa poslanstvo, ki od posameznika zahteva veliko znanja in praktičnih izkušenj, predvsem pa srčnosti in veselja do dela z najmlajšimi. Se med njimi najdete tudi vi? Potem vam priporočamo, da izberete program predšolska vzgoja na izobraževalnem centru Sofizo, ki ponuja pestro zasnovano izobraževanje, na koncu katerega boste pridobili veliko izjemno dragocenega znanja. Tako boste na novo poklicno pot stopili polni znanja in izjemnih praktičnih izkušenj.