Raznolika ponudba prikolic za traktor za vaše potrebe

Te izredno uporabne naprave za prevoz različnih vrst tovora iz podjetja Trisa se razlikujejo glede na namen, nosilnost, velikost in dodatne funkcije. Prikolica za traktor je narejena iz vrhunskih materialov visoke kakovosti, kar zagotavlja njihovo zanesljivo delovanje tudi pri zahtevni in vsakodnevni uporabi.

Vsestranskost in visoka nosilnost traktorskih prikolic

Ena glavnih prednosti traktorskih prikolic je njihova vsestranskost. Primerne so za prevoz lesa, kamenja, zemlje, poljskih pridelkov in drugih tovorov. Zaradi te univerzalne uporabnosti so nepogrešljive tako na kmetijah kot tudi na gradbiščih ter v gozdarstvu. Poleg tega pa je visoka nosilnost še ena ključna prednost. Na voljo so modeli prikolic z nosilnostjo od 3.800 kg do 12.700 kg, kar omogoča prevoz tudi težkih bremen. Pri tem pa traktorske prikolice zagotavljajo stabilnost in varnost med prevozom.

Enostavno razkladanje s traktorskimi kiper prikolicami

Posebej priročne so traktorske kiper prikolice, ki omogočajo enostavno razkladanje tovora. S pomočjo nagiba prikolice lahko tovor preprosto iztovorite na zadnji strani ali bokih. Takšen sistem omogoča hitro in brezskrbno razkladanje. Če iščete kakovostno in zmogljivo traktorsko prikolico, vam pri podjetju Trisa nudijo širok izbor modelov, primernih za različne potrebe in proračune. Za več informacij o njihovih izdelkih ter pomoč pri izbiri traktorske prikolice, jih kontaktirajte.

Prikolica za traktor
Enostavno razkladanje z inovativnimi kiper prikolicami za hitro opravljeno delo.

Blagovna znamka Wöz Anhänger – kakovostne traktorske prikolice in gradbene prikolice

Na podlagi strokovnih izkušenj in želja strank so se odločili za izdelavo lastne blagovne znamke Wöz Anhänger. Ta blagovna znamka je prepoznavna po ustvarjanju visokokakovostnih gradbenih prikolic, traktorskih prikolic in prikolic za prevoz bal. Z željo deliti poznavanje panoge s kupci, pomagajo pri nakupu in zadovoljnem delu z izbranimi stroji in opremo. Wöz Anhänger z najsodobnejšo tehnologijo razvoja ter visokokvalitetnimi materiali spada med vrhunske evropske proizvajalce traktorskih prikolic.

Raznolika ponudba traktorskih prikolic in gradbenih prikolic

Ponudba blagovne znamke Wöz Anhänger obsega prikolice za prevoz bal, traktorske prikolice in gradbene prikolice. Tehnične rešitve izdelkov so skrbno načrtovane in oblikovane glede na potrebe kupcev, zagotavljajo povečanje učinkovitosti in zanesljivosti v primerjavi s konkurenco. Kvalitetni proizvodi so rezultat sodelovanja s končnimi potrošniki skozi celotno življenjsko dobo.
Blagovna znamka Wöz Anhänger uporablja komponenete in dele najbolj uglednih evropskih podjetij, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorskih prikolic ter nemoteno delovanje ob pravilni uporabi.

Raznoliki modeli traktorskih prikolic za različne namene

V širokem asortimanu traktorskih prikolic blagovne znamke Wöz Anhänger so na voljo različni modeli enoosnih, dvoosnih in tandem traktorskih prikolic. Prikolica za traktor je izjemno vsestranska naprava, ki omogoča prevoz različnih tovorov, vključno z gradbenim materialom, pridelkom in kosovnimi odpadki.

Enoosne traktorske kiper prikolice so namenjene manjšim transportnim delom. So vsestransko uporabne na različnih podlagah, saj se ponašajo z robustno izdelavo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Traktorske kiper prikolice s tandemskim podvozjem so okretne, prilagodljive in stabilne, kar omogoča varnejšo uporabo. Dvoosne traktorske prikolice pa so idealne za zahtevnejše terene in razmere. Ne glede na dolžino razdalje vam bodo omogočile varno in mirno vožnjo. S številnimi možnostmi dodatne opreme si lahko sestavite Wöz Anhänger traktorsko prikolico, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe.

Blagovna znamka Wöz Anhänger – kakovostne enoosne traktorske prikolice

Med ponujenimi izdelki blagovne znamke Wöz Anhänger se nahaja tudi enoosna prikolica za traktor. Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in upoštevanjem želja naših strank so razvili lastno blagovno znamko, ki se uvršča med najvišje kakovostne evropske proizvajalce prikolic. Z uporabo najsodobnejše tehnologije in materialov visoke kakovosti zagotavljamo odlične izdelke.

Prikolica za traktor
Prilagodite svojo traktorsko prikolico glede na potrebe vašega projekta.

Uporabnost enoosne traktorske prikolice

Enoosna prikolica za traktor je enostavna za uporabo in zaradi lažje teže tudi bolj okretna. Če se znajdete v situaciji, kjer potrebujete zanesljivo rešitev za prevoz pridelka ali gradbenih materialov, lahko enoosna prikolica za traktor postane vaša odlična izbira. V ponudbi najdete različne enoosne prikolice, skupaj s traktorskimi prikolicami dvoosnega in tandemskega tipa.

Traktorska tandem prikolica za traktor za vaše potrebe

Če vas zanima traktorska tandem prikolica za traktor, preglejte ponudbo podjetja Trisa. Prikolice v ponudbi lahko prilagodijo vašim željam in potrebam, na primer z dvigom stranic, dodatnimi priključki za drugo prikolico, vzmetenjem podvozja in različnimi vrstami pnevmatik. Poleg tega imajo na voljo različno dodatno opremo, ki jo lahko vgradijo. Tandem prikolica za traktor je opremljena z izpustom na zadnji strani, kar omogoča enostavno izpraznjenje tovora. Poleg tega pa je opremljena tudi z lestvijo na sprednji strani, ki olajša vzpenjanje na prikolico, kar je še posebej koristno pri nalaganju in razkladanju. Nosilnost tandem prikolic se giblje od 6.600 kg do 12.700 kg. Vsaka tandem prikolica za traktor v ponudbi omogoča kipanje zadaj (50°) in bočno (45°). Njihove bogato izbirne možnosti vam omogočajo, da izberete tandem prikolico, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam.

Enoosna prikolica Wöz A78

Enoosna prikolica za traktor Wöz A78 je primerna izbira za različne potrebe na kmetijskem ali gradbenem področju. Zanesljiva prikolica za traktor ima šifro artikla A78 in skupno maso 7800 kg. Šasija je močna, velikosti 200 x 100 mm, kar zagotavlja trdnost in stabilnost. Prikolica za traktor ima nosilnost 6000 kg, notranjo dolžino 4250 mm in notranjo širino 2180 mm. Osnovne stranice so višine 500 mm, poviški stranic imajo isto višine. Gume dimenzije 480/45-17 (19.00/45-17) omogočajo izvrstno vožnjo, pri čemer je največja dovoljena hitrost 40 km/h.

Vključena oprema pri te prikolici vključuje številne funkcionalnosti. Tri strani kiper vam omogočajo enostavno razkladanje. Kot kipanja bočno je 45°, kot kipanja zadaj pa je 50°. Za zagotavljanje močnega in stabilnega kipanja skrbi 4-stopenjski cilinder. Prikolica za traktor ima tudi izpust za žito dimenzije 390 x 230 mm. Za varnost in zanesljivost poskrbijo hidravlične zavore z regulatorjem, LED cestne luči 12V ter mehanska parkirna zavora. Poleg tega so na voljo tudi praktične dodatne funkcionalnosti, kot so lestev spredaj, hidravlična podporna noga, zagozde za kolesa iz PVC materiala, pod debeline 5 mm, vzmet na straneh z nosilcem, centralno odpiranje stranic, snemljive zaščite za luči, povezava stranic z zatiči, znak za počasna vozila ter električni priključek zadaj 7-polni.

Prikolica za traktor
Vaš zanesljiv partner pri prevozu različnih tovorov.

Poleg vključene opreme je na voljo tudi različna dodatna oprema, ki še nadgradi uporabnost prikolice. Med možnostmi so dodatni set poviškov stranic višine 500 mm, možnost uporabe stranic in poviškov višine 600 mm, vrtljivo vlečno uho ali vlečno uho K80 za enostavno pritrditev in vleko prikolice. Opcijsko lahko izberete tudi Hardox pod debeline 5 mm, hidravlično mehansko črpalko za podporno nogo, konični keson z ožjim sprednjim delom (60 mm), hidravlične priključke za drugo prikolico, vlečno kljuko za drugo prikolico, parabolično vzmetenje podvozja, pnevmatike in platišča večjih dimenzij (435/50-19.5 in 400/60-15.5) ter zračne dvolinijske zavore s regulatorjem ALB. Prikolica Wöz A78 je tako popolnoma prilagodljiva vašim potrebam, saj ima bogato izbiro opreme ter možnosti nadgradnje.

Traktorska tandem prikolica Wöz A170

Traktorska tandem prikolica Wöz A170 je zmogljiva ter prilagodljiva prikolica, ki je idealna za različne zahteve na kmetijskem ali gradbenem področju. Njena skupna masa znaša 17.000 kg. Šasija je močna z dimenzijami 200 x 100 mm, kar zagotavlja trdnost in stabilnost tudi pri večjih obremenitvah. Nosilnost prikolice je kar 12.700 kg, notranja dolžina pa meri 5.160 mm, notranja širina pa 2.410 mm. Prikolica je opremljena z osnovnimi stranicami višine 600 mm, poleg katerih so na voljo tudi poviški stranic iste višine. Za vožnjo in delovanje prikolice poskrbijo gume dimenzij 520-50-17, pri največji dovoljeni hitrosti 40 km/h.

Vključena oprema pri tej prikolici vključuje številne funkcionalnosti. Prikolica ima kot kipanja bočno 45° ter kot kipanja zadaj 50°. Močno in natančno kipanje zagotavlja 5-stopenjski cilinder. Za ustrezen izpust žita poskrbi izpustna odprtina dimenzij 390 x 290 mm. Za zanesljivo zaviranje in varnost je prikolica opremljena z zračnimi dvolinijskimi zavorami ter ALB regulacijo. Poleg tega ima tudi dodatne funkcionalnosti, kot so lestev spredaj, LED cestne luči 12V, parkirna zavora, zagozde za kolesa iz PVC materiala, pod debeline 5 mm, hidravlična podporna noga, vzmeti na stranicah z nosilcem, centralno odpiranje stranic, parabolično vzmetenje podvozja, snemljive zaščite za luči, povezava stranic z zatiči, blatniki, znak za počasna vozila ter električni priključek zadaj.