Računalniški stoli priznane blagovne znamke za bolj zdrav hrbet

Pri izbiri računalniškega stola Spinalis je ključno, da se prilega vašemu telesu in zadovolji vaše posebne želje. Računalniški stoli priznane blagovne znamke Spinalis so zasnovan z mislijo na aktivno sedenje in dobro počutje med dolgotrajnim delom pred računalnikom, bodisi v pisarni ali doma. Računalniški stoli zagotavljajo učinkovito podporo hrbtenici ter pripomorejo k ohranjanju udobja tudi med večurno uporabo.

Izberite pravi računalniški stol za vaše potrebe

Pri izbiri računalniškega stola Spinalis je ključno, da se prilega vašemu telesu in zadovolji vaše posebne želje. Različni modeli so oblikovani tako, da ustrezajo različnim tipom telesa, obenem pa izpolnjujejo posebne zahteve posameznika. Višji ljudje lahko izberejo stol z višjim naslonjalom, medtem ko tisti, ki prisegajo na udobje, lahko izberejo model z dodatnim oblazinjenjem.

Prilagodljivi računalniški stoli po meri vaših želja

Računalniški stoli Spinalis nudijo dodatno prednost v možnosti različnih prilagoditev po vaših željah. Ne glede na vaše specifične zahteve lahko prilagodite stol, da vam omogoča optimalno udobje in podporo med delom za računalnikom. Prilagodljivost je ključna za zagotavljanje personaliziranega izkušnje sedenja.

 

Računalniški stoli

Vsestranska uporaba računalniškega stola

Računalniški stol SpinaliS je oblikovan za vsestransko uporabo in dolgotrajno sedenje. Ne glede na to, ali ga uporabljate v službeni pisarni, domači pisarni, otroški sobi ali pri različnih dejavnostih, kjer je potrebno daljše sedenje, ta stol zagotavlja udobje in podporo. Dodatna prednost je, da ga lahko prilagodite svojim željam, izbirate barve, materiale in ga prilagajate preostali opremi prostora.

Izjemna novica je, da lahko računalniški stol SpinaliS popolnoma prilagodijo vašim željam. Izberite barve in materiale ter proizvajalcu povejte, kakšna je preostala oprema v prostoru. Skupaj se boste potrudili, da bo stol odlično vključen v okolje, kar omogoča osebno prilagojeno izkušnjo.

Aktivno sedite z računalniškim stolom SpinaliS

Računalniški stoli SpinaliS so posebej oblikovani za zagotavljanje udobnega in dolgotrajnega aktivnega sedenja. Če v prvih obdobjih uporabe občutite bolečine v mišicah, ni razloga za skrb. To je povsem normalen odziv telesa, ki se je leta navajalo na nepravilen položaj. Aktivno sedenje na stolu SpinaliS bo vašemu telesu ponudilo nekaj novega in zdravega, s čimer boste spodbudili pozitivne spremembe in izboljšali udobje pri sedenju.

Aktivno sedite za vaše zdravje

Po dolgoletni uporabi klasičnih stolov je čas, da preidete na računalniški stol SpinaliS, ki ni le vrhunski pripomoček za aktivno sedenje, ampak tudi medicinski pripomoček, ki pozitivno vpliva na vaše zdravje. Gibljiv sedež posnema sedenje na terapevtski žogi, krepi trebušne in hrbtne mišice ter ohranja pravilno držo med dolgotrajnim sedenjem za računalnikom.

Med dolgotrajnim aktivnim sedenjem na računalniških stolih SpinaliS je priporočljivo vključiti vmesne oddihe. Ergonomsko naslonjalo omogoča udoben počitek med sedenjem, zagotavljajoč nujno ravnovesje za zdravje, dobro počutje in večjo učinkovitost pri delu v pisarni ali doma.