Donat.mg očisti vaše črevesje

Ob težavah s prebavo je priporočljivo piti tudi Donat.mg, ki blagodejno vpliva na črevesje. V sodobnem času smo ljudje vsakodnevno izpostavljeni različnim stresnim dejavnikom, hiter tempo življenja pa nam onemogoča, da bi se z njim vedno uspešno spopadli. Pomanjkanje časa vodi v iskanje hitrih rešitev, kako bi zadovoljili svoje primarne potrebe, kar velja tudi na področju prehranjevanja. Hitra hrana, vnaprej pripravljeni obroki in preskakovanje obrokov vse pogosteje vodijo v različne težave s prebavo – te se kažejo kot slaba prebava, slabše vsrkavanje hranil, porušena črevesna flora in težave z odvajanjem – največkrat v obliki napihnjenosti, napenjanja ali celo zaprtja.

Zaprtje poleg napetosti v trebuhu velikokrat spremljajo še neprijeten občutek v trebuhu in bolečine, v izogib tem težavam pa je nujna sprememba življenjskega sloga. Poleg gibanja, zdrave prehrane in izogibanja stresnim situacijam je priporočljivo uživanje tudi zadostnih količin tekočine, ki mora biti bogata z vitamini in minerali.

čiščenje črevesa z donatom donat mg minerali

Donat.mg odpravlja težave s črevesjem

Slaba prebava je bolezen modernega časa, njene težave pa se lahko olajšajo na različne načine. Odlična rešitev za prebavo je kombinacija magnezija in drugih rudninskih snovi, ki jih vsebuje Donat.mg in zato služi kot naravno odvajalo. S svojim blagodejnim delovanjem odpravlja splošno slabo počutje ter lajša in celo preprečuje simptome številnih bolezni in hkrati varuje organizem. Vsebuje veliko sulfata, ki lahko nase veže večje količine vode, zaradi česar pospešuje telesno presnovo. Čiščenje črevesa z donatom je učinkovito, saj ta s svojim učinkovanjem od 3 do 5-krat poveča volumen vsebine črevesja ter posledično izzove peristaltiko in pospeši izločanje vsebine črevesja.

Donat vsebuje več kot 1000 mg magnezija na liter, kar je enako, kot ga vsebuje deset banan. Magnezij velja za enega ključnih mineralov v človeškem telesu, saj sodeluje v več kot 300 procesih v telesu. Med drugim je odločilen za krepitev peristaltike, zaradi dodatnega draženja črevesnih hormonov pa je čiščenje črevesa z donatom odlično tudi za razstrupljanje telesa. Poleg magnezija so za zdravilne učinke donata zaslužne tudi sulfate soli kot sta natrijev in magnezijev sulfat, ki prav tako delujeta kot blago odvajalo. Hidrogen karbonati v donatu pa blagodejno vplivajo na kronične težave s pekočo zgago in preprečujejo neprijeten dražeč občutek.

čiščenje črevesa z donatom donat mg voda

Kako bo čiščenje črevesa najbolj uspešno?

Naravno mineralno vodo Donat.mg je za optimalne rezultate pri urejanju prebave potrebno uživati v določenih pravilnih odmerkih in paziti, da se ne prekorači priporočena dnevna doza, saj bi se tako lahko porušilo naravno ravnovesje mineralov v telesu. Za uspešno spopadanje s prebavnimi težavami je priporočljivo donat piti zjutraj na tešče, in sicer med 0,2 in 0,3 litra tekočine sobne temperature ali toplega. Drugi odmerek sledi nato zvečer pred večerjo, in sicer 0,2 litra donata na sobni temperaturi. Pitje donata je v teh odmerkih priporočljivo ponavljati, dokler se stanje ne izboljša, ob tem pa je potrebno poskrbeti tudi za redno in zdravo prehrano ter dovolj telesne aktivnosti.

Čiščenje črevesa z donatom pripomore k uravnavanju prebave in izboljšuje kakovost življenja, kar je dokazala tudi v Nemčiji izvedena študija pri ljudeh, ki so imeli težave z zaprtjem. Kar 94 % udeležencev, ki so v predpisanih odmerkih 6 tednov redno pili Donat.mg, je poročalo o izboljšanju prebave in o lažjem ter pogostejšem odvajanju.

Kronično zaprtje je zelo neprijeten zdravstveni problem, ki povzroča težave že več kot 17 % evropske populacije, zato je ključno njegovo čimprejšnje prepoznavanje in zdravljenje. Številni ljudje težave dolgo zanemarjajo, s čimer se te navadno še poslabšajo. Za odpravljanje simptomov je prava izbira naravna mineralna voda Donat.mg, ki je bogat vir magnezija in drugih mineralnih snovi. Čiščenje črevesa z donatom zagotavlja skoraj 100-% delež uspešnosti, zato je priporočljivo za vse, ki ste se že kdaj srečali s kakršnimi koli težavami s prebavo – donat bo spodbudil prebavo, hkrati pa uredil njeno delovanje in vse neprijetne težave bodo tako le še preteklost.