Fotokoledarji – da bo poseben vsak dan v letu

Ne glede na to, da nas tehnologija spremlja na vsakem koraku, ima zagotovo večina domov še vedno nekje v fizični obliki postavljen ali obešen koledar. Nekateri si nanj zapisujejo razne beležke in opombe, drugi imajo radi na dosegu oči viden datum, vrtnarji imajo svoj setveni koledar … Oblikujemo pa si lahko tudi povsem personaliziran koledar!

Fotokoledarji so odličen način, da nas spomini na drage trenutke in najljubše osebe razveseljujejo vsak dan v letu. V objektiv lahko trenutke ujamete kar sami ali se odločite za profesionalno fotografiranje; ne glede na to, kdo bo fotograf, bo fotokoledar poskrbel za to, da bodo vsi najlepši trenutki zbrani na enem, vidnem mestu. Tako vas bo pogled nanje dan za dnem spravljal v dobro voljo.

Namig: po preteku leta shranite fotokoledar v vašo mapo ali škatlo spominov – tako boste vi in vaši otroci ter vnuki še čez mnogo let lahko občudovali ujete trenutke in se spominjali nepozabnih trenutkov.

Ideja za odlično darilo

Morda pa s tem prisrčnim darilom želite razveseliti vaše najbližje? Osebna darila imajo posebno noto; še posebej, če jim dodamo uporabno vrednost. S fotokoledarji boste dosegli, da bo vaše darilo uporabno kar celo leto. In ne le to – tudi obdarovanca ali obdarovanko boste s tem vsak dan spomnili, da mislite nanj in z enim preprostim darilom širili pozitivno energijo tudi v drugem domu.

Kako ga oblikovati?

Ni nujno, da fotokoledarji vsebujejo le fotografije vaših najbližjih; to so lahko tudi fotografije pokrajin, živali ali drugih vam ljubih stvari. Oblikujete jih lahko na ogromno različnih načinov, morda za vsak mesec izberete drugačno tematiko, … Če imate temu primerne fotografije, jih prilagodite glede na letni čas in dogajanje v tekočem mesecu. Skratka, idej je nešteto, zagotovo boste z malo domišljije ustvarili prav poseben in unikaten koledar.

fotokoledarji številke

Na voljo je brezplačen foto program, s katerim si koledar izdelate in je primeren tudi za povsem začetniško uporabo. Odločite se, katero vrsto koledarja želite imeti (namizni koledar, stenski koledar, planer), določite grafično šablono, izberite želene fotografije, shranjene na pametnem telefonu ali računalniku in jih pošljite v tiskanje. Izbirate lahko tudi med različnimi formati (A2, A3, A4), ki ga prilagodite z ozirom na mesto, kjer bo koledar nameščen.

Če se ne morete odločiti, kakšna razporeditev in postavitev bi bilo za vaše želje najprimernejša, imate v brezplačnem programu za izdelavo personaliziranega fotokoledarja na voljo veliko različnih predlogov. Morda vam bo ustrezal kateri izmed njih ali pa vam dal dobro idejo! Za to nimate časa ali volje? Izberite katero koli od že ponujenih oblikovanih predlog.

Fotokoledarji so tiskani na kvalitetne tipe papirja, barve pa bodo zaradi najkakovostnejše tehnologije tiska sijajne skozi celo leto. Takšni koledarji so ne samo lepi, temveč tudi praktični, saj si lahko nanj zapisujete vsakodnevne obveznosti.

Kdaj stranka prejme naročen izdelek?

Fotokoledarji so po izdelavi poslani po pošti v navedenem dobavnem času. Zaradi večjega povpraševanja proti koncu leta ali v času praznikov je priporočljivo, da se za izdelavo in nakup odločite pravočasno. Le tako bodo fotokoledarji vas ali vaše najbližje razveselili točno v pravem trenutku.