Horoskop 2021 za vsa znamenja

Vas zanima, kaj vam napoveduje horoskop 2021, ki se nam bliskovito približuje? V nadaljevanju vas čaka horoskop s pomembnejših področij naših življenj – ljubezni, denarja ter zdravja. Novo leto se bo pričelo pod močnim vplivom dogodkov letošnjega leta. Ljubezen, romantika ter močna čustva bodo pristala v ospredju. Iskali bomo načine za zbliževanje z ljudmi, ki nam pomenijo veliko. Nostalgično se bomo spomnili preteklosti ter preko rožnatih očal pogledali v prihodnost. Gnalo nas bo raziskovanje neznanega, zato bomo prerastli stvari, ki nas držijo nazaj. Na svet bomo pogledali z novega zornega kota. V drugi polovici leta se bo naše življenje ponovno obarvalo v barve družine in domačega. Posamezniki, ki hrepenijo po širitvi družine, bodo morda ravno v tem mesecu uslišani. Telesna ljubezen bo krepka, občutljiva ter nežna. Z vstopom Merkurja v znamenje Device, bo naša komunikacija v začetku septembra postala bolj jasna. Ravno zato bo to obdobje kot nalašč za reševanje starih sporov ter iskanje novih poslovnih priložnosti. Bolj, kot se bomo približevali koncu leta, bolj misteriozna bo narava našega obnašanja. Vrhunec bo na tem mestu predstavljal vstop Sonca v znamenje razmišljujočih ter skrivnostnih Rib.

Letni horoskop 2021 za znamenje Ovna

Ljubezen: Vaše leto se bo pričelo zelo umirjeno. Z lahkoto boste sprejemali spremembe, ki vam bodo dane, zato se boste z lahkoto soočili z različnimi stanji, ki vas čakajo. Seveda je ljubezensko stanje v veliki meri odvisno predvsem od vas samih. Vaše obnašanje v preteklosti je pogoj za srečo v sedanjosti. Ker zelo hitro odreagirate na dražljaje iz okolja, v preteklosti niste preveč skoparili z bolečimi besedami, kar se vam utegne nekoliko maščevati v prvi polovici leta. Vaš partner vam bo neprestano očital vaše obnašanje, vi pa se boste počutili še slabše. Zdelo se vam bo, da ne morete popraviti preteklosti, hkrati pa kvarite tudi svojo prihodnost. Če je čas za raziskovanje novih možnosti pa se boste seveda odločili popolnoma sami. Slednjih bo sicer veliko, vseeno pa se zanje ne boste preveč zanimali.

Denar: Vaša kariera bo rastla in se razvijala, seveda popolnoma po vaši zaslugi. Zanjo ste se vedno zelo trudili ter vanjo vlagali, zato boste ta uspeh tudi pričakovali. Kljub temu, da bo začetek leta zelo dinamičen, se bo proti drugi polovici leta čedalje bolj umirjal. Spremembe se bodo postopoma zaključile, vi pa boste lahko uživali v sadovih vašega dela. Polni boste plodnih misli ter novih idej za napredek. Vseeno si dajte nekaj prostora ter časa, da se privadite na obstoječe stanje. Vaše finančno stanje bo uspehu primerno, zato vaš finančni račun nikoli ne bo prazen. Pazljivo v sredini leta – ne postanite preveč razsipni in se zavedajte, da se lahko situacija nenapovedano obrne.

Zdravje: Pozimi se uprite skušnjavam, ki bodo dišale z vsake mize, ki jo boste obiskali. Le tako boste vzdrževali odlično linijo ter se počutili kar se da dobro. Ker se zelo dobro zavedate svoje podobe, se odrecite nezdravim prigrizkom ter raje storite kaj pozitivnega za svoje počutje. Namesto, da svoj čas preživljate v postelji, se raje podajte v naravo, preberite kakšno dobro knjigo, obiščite tečaj, ki vas zanima ali pa se odpravite na sprehod po mestu. V sredini leta vas čaka obdobje, ko boste nekoliko manj prijazni do drugih. Vaša lastna muhavost vas bo jezila, zato poiščite pomoč pri osebi, ki vas razume ter se ji lahko zaupate. Nenadni izpadi jeze so lahko pokazatelj neskladij in nezadovoljstva v vašem osebnem življenju.

Letni horoskop 2021 za znamenje Bika

Ljubezen: Na področju ljubezni boste Biki v letu 2021 zelo uravnovešeni. Partnerstva bodo stabilna, odnosi pa bodo nespremenljivi. Morda boste pogrešali nekaj več, dogajanje ter nepredvidljivost, zato pazite, da iskrica ne ugasne. Svojo ljubljeno osebo odpeljite na zmenek ali potovanje, poskusite nekaj novega. Seveda se o vaših občutjih tudi pogovorite, saj je iskrenost temelj, na kateri boste lahko zgradili nekaj večjega in boljšega. Spontanosti nikakor ne iščite pri drugi osebi, saj boste na ta način bolj kot svojega partnerja prevarali sami sebe. Ugodje, po katerem stremite, bo v tem primeru trajalo le nekaj trenutkov, kar pa ni ravno obetajoč cilj, ki ga imate v mislih.

Denar: Zelo pridni in dejavni boste, zato vas bodo v službi vsi nosili po rokah. Žal vam to ne bo predstavljalo posebnega zadovoljstva, saj vi potrebujete še kaj več od slednjega. Z zadovoljstvom pač ne morete vzdrževati nepremičnine ali si kupiti vsega tistega, po čemer hrepenite. Sredi leta boste dobili občutek, da se na delu trudite zaman. Vse skupaj vas utegne miniti, kar se bo poznalo tudi pri vaši produktivnosti. V tem času si privoščite dopust, da dodobra razmislite o vaši prihodnosti. Tedaj vas čaka tudi slabše finančno obdobje. Kot vedno, boste tudi to težavo rešili na svoj način ter si do konca leta zagotovili odličen zaslužek.

Zdravje: Vaše telo in misli bodo v letu 2021 uravnovešene, kar se bo izražalo tudi na vašem fizičnem izgledu. Predvsem na začetku leta bo vaše zdravje odlično, kar pokali boste od energije. Žal se bo proti koncu leta situacija postopoma obračala. Vedno težje boste vzdrževali svoje zdravje, kot da bi vam telo skušalo dopovedati, da v svojem življenju potrebujete veliko spremembo. Področje zdravja bo sovpadalo z nekaterimi drugimi pomembnimi področji vašega življenja, kot sta ljubezen ter posel. Šele ko boste uredili ostala področja, boste uredili tudi vaše področje zdravja. Dobro počutje ter vitalnost boste dosegli le dolgoročno. Ne preizkušajte spremeniti vsega na enkrat ter dajte času čas.

Letni horoskop 2021 za znamenje Dvojčka

Ljubezen: Z vašim partnerjem boste odlično shajali. Vsak dan se boste naučili nekaj novega o vaši ljubljeni osebi, hkrati pa postajali vedno srečnejši, da ste spoznali svojo sorodno dušo. Naj vas začetna zaljubljenost ne prelisiči. Zavedajte se, da v vsakem odnosu pridejo tudi slaba obdobja, zato ne obupajte takoj, ko naletite na težavo. Pazljivi bodite pri odnosih s sodelavci ter prijatelji, za katere veste, da so vedno bili nekaj več. Takšna situacija se lahko kaj hitro spremeni v afero, ki bo pokvarila vaš odnos ter vam onemogočila dolgoročen uspeh. V sredini leta boste imeli manjše težave na področju komunikacije, zato se boste soočali z neprestanimi konflikti. Premislite, ali ni morda vzrok težave v vas samih.

Denar: Dobili boste občutek, da niste kos danim nalogam. Zdelo se vam bo, da vas vsakodnevne naloge vedno znova povozijo ter vam dajejo občutek poraženca. Razmislite kje tiči vzrok tega. Morda se bodo občutja depresije in nesreče pojavila ravno zaradi preobremenjenosti. Vedno znova želite vso breme sprejeti le na svoja ramena, saj ste mnenja, da delo opravite najbolje izmed vseh. Ne glede na to, kako resnično je to, ni pravično do vas samih. Naučite se zaupati v druge. Proti koncu leta vas čaka odličen preobrat na področju denarja, saj boste sklenili obetaven posel ali pa si priskrbeli zelo dober dodatni prihodek na vaš bančni račun.

Zdravje: V naslednjem letu boste dejavni ter fizično aktivni. To se bo nedvomno odražalo tudi na vaši postavi. Izgledali boste odlično, zato se boste tudi počutili bolj samozavestno. Polni boste energije, zato boste iskali nove izzive ter priložnosti za osebnostno rast. Ne pozabite pa, da se je ob vsem dogajanju potrebno tudi ustaviti ter na situacijo pogledati z drugačnega zornega kota. Kljub temu, da boste prekipevali od energije, si vzemite miren čas zase. Ne zapostavljajte pomena počitka ter zdravega načina življenja. Novembra boste skušali biti na več mestih na enkrat, zato boste pod stresom. Znaki stresa se lahko manifestirajo tudi na fiziološki ravni.

Letni horoskop 2021 za znamenje Raka

Ljubezen: Na področju ljubezni vas čaka obilo sprememb. Podati se boste morali na pot odkrivanja samih sebe, saj boste le tako vedeli, česa si zares želite. Morda boste spoznali, da ste obstali v negativnem partnerskem odnosu, ki vas le uničuje. Hvaležni boste za vsako izkušnjo, saj boste na ta način pridobili veliko novega znanja, ki ga ni moč najti v nobeni knjigi. Lastne izkušnje vam bodo omogočile, da spoznate resnično naravo ljudi ter med njimi prepoznate tiste, ki so iskreni, ter druge, ki le igrajo. Zaradi novega vpogleda na stvari boste ljudi, ki jih spustite v svoje življenje, izbirali še bolj pazljivo ter previdno. Do neke mere je to pravilno, pazite pa, da ne prekoračite meje ter zakorakate v ekstrem. Nikar ne obupajte nad ljudmi.

Denar: Na področju denarja vas ne čaka posebnih pretresov. Na podlagi vaših odločitev se bodo razpletle tudi težave, ki jih imate na kariernem področju. Če že dlje časa iščete pot, da bi se osvobodili neprijetne službe ter obveznosti, od katerih nimate nobenega dobička, vam bo to uspelo že na začetku leta. Bodite le dovolj neposredni ter ne iščite bližnjic. Odločite se ter sledite svojim željam. Ne zapravljajte časa nesrečni. Izključno zaradi denarja ne opravljajte nobenega dela, saj vas bo izčrpalo ter psihično zlomilo. Raje posvetite več časa pridobivanju novih kompetenc, pa čeprav sprva skozi prostovoljno delo.

Zdravje: Čas je, da prekinete škodljive navade iz preteklosti. Osredotočite se na poseben cilj ter se držite ustvarjenega načrta. Zavedajte se, da boste že čez nekaj mesecev lahko uživali v sadovih vašega truda. Za uspeh ste odgovorni povsem sami, zato poiščite notranjo moč ter premagajte lastno neodločnost. Večkrat se podajte v naravo oz. si poiščite hobi, ki vsebuje fizično aktivnost. Le tako boste lahko vzdrževali kondicijo ter dobro mentalno zdravje. Izogibajte se stresu ter se naučite tehnik za soočanje s slednjim.

Letni horoskop 2021 za znamenje Leva

Ljubezen: Kljub temu, da ste imeli v preteklem letu občutek, da vam čas beži skozi prste, lahko v prihajajočem letu obrnete nov list. Pričnite svoje življenje na novo, raziščite svoje počutje ter ugotovite zakaj sami sebi preprečujete, da bi bili srečni. Na področju ljubezni boste imeli veliko priložnosti za uspeh, problem pa lahko nastane v vas samih. Morda bodo neuspeh povzročila previsoka pričakovanja ter pritisk drugih, predvsem staršev. Čas je, da se letos osamosvojite ter postavite meje. Naj vaša izbira ostane samo vaša, ne pustite drugim, da vplivajo na vaše odločitve. Do sedaj se je to vedno izkazalo kot napačna odločitev z vaše strani, zato ne ponavljajte starih napak. Prepustite se toku dogodkov. Ne bodite presenečeni, ko se bodo pogledi vedno znova obračali za vami – obdajala vas bo posebna energija, ki se ji bo težko upreti.

Denar: Odločili se boste za duhovno in osebno rast, zato boste iskali nove možnosti za pridobivanje znanja. Udeležili se boste različnih tečajev, kjer boste spoznavali enako misleče ljudi. Zna se zgoditi, da boste zamenjali službo ter končno začeli delati nekaj, kar vas dejansko veseli. Kljub temu, da boste izgubili nekaj zaslužka, boste pridobili veliko več, in sicer zadovoljstvo, ki se ga ne da izmeriti v denarju. Nasploh se boste v naslednjem letu osredotočili na drugačne vrste napredek kot v preteklosti. Denar vam bo sekundarnega pomena, veliko več boste dali na nove izkušnje. Seveda ne silite v ekstreme. Ne iščite konfliktov z nadrejenimi ali bivšimi zaposlovalci, saj nikoli ne veste, kdaj jih boste ponovno potrebovali.

Zdravje: Novo znanje, ki ga boste pridobili tekom spoznavanja novih ljudi in prijateljev, bo vaše misli osvežilo ter vam ponudilo nov vpogled na vaše življenje. Obrnili boste nov list, tudi na področju zdravja. Zavedali se boste napak, ki ste jih počenjali v preteklosti ter svoje škodljive razvade prekinili. Kadilcem bo končno uspelo nehati kaditi. Prav tako boste močno zmanjšali količino alkoholnih pijač, ki jih užijete kadar se zabavate. Alkohol ne bo več pogoj za zabavno preživljanje prostega časa. Žareli boste ter imeli tudi čudovito kožo, saj se boste veliko gibali na svežem zraku.

Letni horoskop 2021 za znamenje Device

Ljubezen: Ne čakajte na maj, saj boste že takoj  na začetku leta spoznali nekoga, ki vas bo očaral. Pazite, da svoje priložnosti ne zamudite po lastni krivdi. Držite se dogovorov ter nikoli ne zamujajte. Čeprav vam to ni v naravi, boste naslednje leto bolj zmedeni. Težko se boste odločili, kaj v resnici želite. Tisti v dolgoročnih partnerstvih se boste konec leta morda soočili tudi z upadom čustvene navezanosti. Spraševali se boste, ali je to še vedno to, ali so čustva še prisotna. Čaka vas veliko sprememb na ljubezenskem področju. Ne upirajte se jim, temveč naj vam bodo smernice za naprej. Zgodile se bodo v vsakem primeru, vaša odločitev pa je, ali jih boste izrabili za osebno rast.

Denar: Maja in junija vas čaka zelo naporno obdobje v vaši karieri, saj si boste nakopali preveč obveznosti. Pazite, da vas ne pokopljejo pod svojo težo. Bolje je, da svojim nadrejenim poveste takoj, ko se vam kje zatakne, kot da kasneje popustite ter obupate nad seboj. Odlično vam bo šlo na področju organizacije ter sodelovanja z ljudmi, zato se utegnete odločiti tudi za menjavo službe. Iskali boste bolje plačano službo, saj z višino zaslužka predvsem proti koncu leta ne boste niti malo zadovoljni. Zdelo se vam bo nepravično, da na delovnem mestu ostajate pozno v noč, medtem ko lahko vaši nadrejeni služijo več, hkrati pa domov odhajajo bistveno pred vami.

Zdravje: Na trenutke boste nekoliko pesimistični. Imeli boste občutek, da nimate nadzora nad lastnim življenjem. Močno se boste trudili vzpostaviti neko novo ravnovesje, žal pa se bodo stvari neprestano podirale, saj nad dogodki pač ne boste uspeli vzpostaviti nadzora. Morda je čas, da sami pri sebi razčistite, česa si želite. Znebite se identificiranih stresorjev, pa naj vam bo to še tako hudo. Izrabite ta neprijetna obdobja za osebnostno rast ter se prelevite v pravega borca. Privoščite si veliko počitka ter preživite čim več časa v naravi. Naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč. Večjih pretresov v smislu fizičnega zdravja v letu 2021 ne bo, soočili pa se boste z nekaj glavoboli, ki bodo večinoma posledica stresa.

Letni horoskop 2021 za znamenje Tehtnice

Ljubezen: Nove priložnosti za iskanje vaše druge polovice bodo vse naokoli vas, zato ne skrbite. Kljub temu, da ste imeli v preteklem letu manjšo nesrečo na področju ljubezni, se bo v prihajajočem letu to spremenilo. Pazite le, da ne boste sami sebi preprečevali tega, da bi izkoristili priložnosti ter se predali. Naj vas pretekle izkušnje ne zaznamujejo na takšen način, da bi se ne bili sposobni vezati. Zaupajte v to, da vas življenje pelje točno tja, kamor je potrebno. Zaradi vaše selitve boste obdani s prijetnimi ljudmi. Zelo boste družabni. Tehtnice v partnerskih vezah boste z nekaj truda tudi to leto zelo srečne, z nekaj vmesnimi konflikti seveda.

Denar: Za denar vas nikoli ni skrbelo, zato tudi to leto ne bo prav nič drugače. Morda vas bo vsake toliko časa nekoliko stisnilo pri srcu, da nimate dovolj prihrankov, a kar brez skrbi. Vedno ste se znašli, saj ste inteligentni ter kreativni. Obeta se vam veliko poslovnih priložnosti, obstaja tudi možnost, da boste obdani z mnogo snubitvami s strani različnih poslovnežev. Imate znanje ter vse ostalo, kar je potrebno za uspeh. Vaša zmožnost sodelovanja je odlična, zato zelo dobro uravnovešate različne osebnosti in karakterje. To je v poslovnem svetu velika prednost, saj se z najrazličnejšimi ljudmi srečujete na vsakem koraku.

Zdravje: Tekom prehodnih obdobij se v prihajajočem letu še posebej pazljivo oblačite, saj boste nagnjeni k nihanju odpornosti vašega imunskega sistema. Čas je, da spremenite svoj način življenja, saj vas dolge in neprespane noči utrujajo, težka in nezdrava prehrana pa k temu prav nič ne pripomore. Naučite se kuhati svoje lastne obroke, prav tako pa se privadite k uživanju večjih količin brezalkoholnih ter nesladkanih pijač. Najbolje, da si omislite steklenico za vodo, ki jo boste lahko vedno nosili s seboj. Prav tako ne bi škodilo, da se vsak dan podate na krajši sprehod ali se celo vpišete na kakšno vadbo. Tako boste poskrbeli za sproščanje stresa ter na sploh poskrbeli za boljše počutje.

 

Letni horoskop 2021 za znamenje Škorpijona

Ljubezen: V naslednjem letu se obeta veliko dobrih, pozitivnih ljubezenskih izkušenj. Uživali boste v večerih, prepletenih z romantiko – še posebej  v zimskem delu leta. Tedaj se boste resnično zbližali z določeno osebo, ki vam bo prirasla k srcu. Uspele bodo tudi dolgoročne partnerske veze, ki se trudijo obstati. Nekoliko manj sreče v ljubezni bodo imeli škorpijoni, ki slednjo zavračajo. Zavedajte se, da je za vsako stvar, ki si jo želite, potrebno nekaj storiti ter vanjo vložiti čas. To leto se predvsem odpovejte grehom iz preteklosti. Afere ter nezvestoba naj ostanejo tam, kjer spadajo, v preteklosti. Naučite se živeti bolj iskreno, ljubezenske težave pa rešujte sproti. Ne dovolite, da bi se kopičile ter tako povzročale veliko zmedo ali celo ogrozile vaše ljubezensko razmerje

Denar: Za vaše znamenje bosta posel ter denar v prihajajočem letu zelo pomembna. Ravno zato boste iskanju poslovnih priložnosti ter možnosti za poslovno rast iskali vsepovsod. Pazite, da pri tem ne stopite na prste poslovnežu, ki igra umazano igro. Igranju grešnega kozla v službi se lahko naslednje leto izognete predvsem tako, da vedno iskreno izrazite svoje mnenje ter poskrbite za transparentno delovanje. Vsekakor svoje težave zaupajte sodelavcu, ki mu zaupajte, saj boste tako dobili nov vpogled v obstoječe stanje. V sredini leta bo najboljši čas za nove investicije, zato se tedaj posvetite iskanju najbolj obetajočih možnosti vlaganja vašega denarja. Tekom leta boste sicer ne boste imeli posebnih finančnih težav.

Zdravje: Na srečo se boste v prihajajočem letu dobro zavedali vaših preteklih izkušenj, zato boste svoje zdravje postavili na zelo visoko mesto, morda celo pred službene dolžnosti. Z življenjem boste zadovoljni, saj si boste ustvarili idealne pogoje za udobno bivanje ter delovanje. Najverjetneje vas čaka preureditev doma ali okolice, izbira novih, sproščujočih konjičkov, ki vključujejo veliko gibanja ter kuhanje slastne zdrave hrane. Ravno zato bo vaše telo vitalno ter zdravo. Hvaležni si boste, dobro se boste počutili, kar pa se bo odražalo tudi navzven, zato boste zelo privlačni ter energični.

Letni horoskop 2021 za znamenje Strelca

Ljubezen: Zaradi preteklih dejanj boste v sebi začutili kanček slabe vesti. Naj bo to slaba vest do partnerja, družine ali prijateljev. Sedaj je čas, da slaba čustva, ki slabo vplivajo na vaše počutje, pozabite, in začnete znova. Odpustite si stare grehe in opustite slabe navade, vsak dan se potrudite biti boljša oseba. Pokažite partnerju, zakaj ste boljši od vseh drugih, in prijateljem, da lahko vedno računajo na vas. Opazili boste, kako se vam bo življenje izboljšalo iz meseca v mesec. Do konca leta boste srečnejši kot kadarkoli prej, prav tako pa bodo srečnejši tudi ljudje okoli vas.

Denar: Nekje v sredini leta vas čaka prijetno presenečenje. To presenečenje bo sad vašega trdega dela, ki pa še ni končano. Zato se potrudite in nadaljujte z dosedanjimi projekti, in izpolnite vse kar ste si zadali. Z denarjem ravnajte pametno in pazite, da vas skušnjave ne zavedejo v nespametne nakupe. V službi se boste počutili sproščeno, količina dela vam bo zagotovila, da vam ne bo nikoli dolgčas in vam bodo dnevi minevali hitro. Sodelavci vam bodo priskočili na pomoč, kadarkoli jih boste prosili, zato pazite, da boste tudi vi ravnali enako.

Zdravje: Vaše zdravje je čisti pokazatelj vašega počutja. Poskrbite, da si boste tako v službi kot tudi doma čimbolj zmanjšali raven stresa in negativnih čustev, obkrožite se z ljudmi, ki na vas vplivajo pozitivno, privoščite si tu in tam kakšen priboljšek, mogoče kakšen vikend dopust, in opazili boste pozitivne spremembe vašega zdravja. Opazujte svoje telo, in ne odlašajte z obiski zdravnikom. Zdravje je preveč vredno, da bi tvegali slabe posledice. Ne pustite, da vam bolezni in tegobe odvzamejo stran vaše dobro počutje in vam mogoče celo pokvarijo načrte ali celo kakšen dopust.

Letni horoskop 2021 za znamenje Kozoroga

Ljubezen: V letu 2021 vas bo obdajala pozitivna energija, zato boste skoraj povsod središče pozornosti. Ljudje vas bodo nosili po rokah, kar pa bo imelo na vas imelo tudi slabe učinke. Ne pustite se preveč razvaditi, zato ker so tudi slabe namere ljudi neizbežne. Tudi v najboljših in najlepših trenutkih pričakujte preobrat na slabše in se ne pustite razočarati. Tako boste ohranili dobro voljo in počutje. Zavedati se morate, da boste prejemali kar boste dajali, zato se potrudite biti dobri do vseh bližnjih, predvsem do vašega partnerja, tudi ko se vam bo zdelo, da si to ne zasluži.

Denar: Naslednje leto bo za vas eno izmed poslovno bolj uspešnih v zadnjih parih letih. Skoraj vsak načrt, ki si ga boste naredili se bo končal uspešno, zanesli se boste lahko na vaše sodelavce in oni na vas. Vaši uspehi bodo na vas vplivali tako pozitivno kot tudi negativno. Navadili se boste na uspešno dosežene cilje, zato vas bo zmotila že vsaka najmanjša napaka, ki bi lahko to preprečila. V službi boste zaradi tega garali bolj kot ste bili tega vajeni do sedaj, saj boste postavili nove standarde za dosežke.

Zdravje: Povečan obseg dela in stres zaradi zadanih ciljev v službi po pustilo svoj vtis na vašem zdravju. Počutili si boste pod pritiskom in tudi ko boste doma, boste razmišljali o službi. Ne pozabite, da imate tudi zasebno življenje, na katerega vaša služba ne sme vplivati. Vaše zdravje in počutje postavite na prvo mesto, šele nato služba in denar. Povečan stres se lahko hitro pokaže tudi v drugih oblikah in simptomih, kot so slabša in bolj problematična prebava in bolj pogosti glavoboli, kar bo slabo vplivalo na vašo produktivnost.

Letni horoskop 2021 za znamenje Vodnarja

Ljubezen: Že nekaj časa se vam vaš partner zdi vedno bolj oddaljen od vas. Letos bo čas za spremembe in nove načine razmišljanja. Svojo potlačeno jezo in pomisleke pokažite partnerju in se mu izpovejte, dober pogovor reši vsak problem. Lahko se zgodi, da ima tut vaš partner težave, zato mu pomagajte, da se vam odpre. Čutili boste, kot da ste odložili ogromno breme iz vašega hrbta in zelo verjetno je, da se bo vaš partner počutil enako. Če ste samski, boste mogoče imeli enake občutke vendar s kom bližnjim, mogoče s kom iz družine ali prijateljem.

Denar: Vaš hobi poleg službe bo začel kazati možnosti zaslužka. Dobro premislite, kako bi lahko vaša znanja in dejavnosti začeli prodajati in razmislite, kako bi lahko od tega imeli čim večjo finančno korist. Tudi v službi se boste počutili dobro, vsak mesec vam bo minil hitro in vsaka plača vas bo razveselila. Pazite se poslov, ki jih ne boste razumeli popolnoma in ki dopuščajo možnost, da vas ogoljufajo. Poslujte le z ljudmi, katerimi popolnoma zaupajte in bodite še posebej previdni z denarjem in poslovnimi idejami.

Zdravje: Letošnje leto bo za vas zaradi službenih in drugih naporov zelo obremenjeno. Pazite na svojo prehrano in vaše gibanje, saj vas bo vaša služba popolnoma izmučila. Večkrat si pripravite domač obrok in ne pristanite na prehranjevanje s hitro prehrano iz dneva v dan. Kadar boste imeli čas, pojdite na sprehod in zraven vzemite kakšnega prijatelja ali celo partnerja. Dolgi sprehodi po svežem zraku in prijetni pogovori vam bodo dobro deli, tako duševno kot tudi telesno. Potrudite se uporabljati čimbolj naravne sestavine na vašem jedilniku. Uporabljajte čim manj kemičnih kozmetičnih izdelkov in namesto tega uporabljajte čimbolj naravne kreme in druge pripomočke, ki bodo blago vplivali na vaše telo.

Letni horoskop 2021 za znamenje Ribi

Ljubezen: Počutili se boste, kot da se je v vas prebudilo nekaj, kar ste v sebi zadrževali dolgo časa. Imeli boste občutek svobode in zadovoljstva, z vašim partnerjem se boste počutili bolje kot kadarkoli prej. Potrudite se ohraniti ta pozitiven občutek v sebi, saj bo dobro vplival na vas in ljudi okoli vas. Oddajali boste pozitivno energijo, kar bo opazil vsak posameznik v vaši bližini. Ne pa pozabiti slabih čustev vedno deliti z bližnjimi. Čeprav ne bo prijetno, bo za vas najbolje, da se boste o vsaki negativni malenkosti pogovorili z vašim partnerjem, in slabe stvari rešili še isti dan. Tudi samskim se bo nasmehnila sreča. Vaša dobra energija in dobra volja bo v ljudeh okoli vas prebudila topel občutek, zaradi katerega bodo čas z veseljem preživljali z vami, kar pa zna peljati tudi v kaj resnejšega.

Denar: Vaša obsedenost z zapravljanjem bo dosegla kritično točno. Žal se ne boste prej zavedali, preden bo že skoraj prepozno. Denar je enostavno zapravljati, in nespametni nakupi in nepremišljene investicije ne pomagajo. Zadnji čas je, da se vzamete v roke in si naredite finančni načrt. Preračunajte si vaše dohodke in odhodke ter si zapisujte vaše nakupe in zaslužke. Številke vas bodo verjetno presenetile, in ravno to boste potrebovali, da vas motivira k varčevanju. Letos se poskusite zadržati večjih investicij in nakupov, to naj počaka na naslednje leto.

Zdravje: Občasni prehladi in slabo počutje bo za vas nekaj vsakodnevnega. Zaradi vaše trme bo vaše zdravje nihalo in bo potrebno kar nekaj časa, da se popolnoma pozdravite. To zna slabo vplivati tudi na vaše sodelavce in bližnje osebe, saj se bolezni in virusi hitro prenašajo. Ko boste opazili simptome virusov in slabe počutja, si privoščite oddih, pa tudi če bo to samo počitek na domačem kavču s čajem in knjigo, ali kakšnim dobrim filmom. Poskrbite za vašo prehrano in telesno ter duševno zdravje. Sproščeno se soočite s stresnimi situacijami in ne pustite, da vam negativna čustva pridejo do živega. Prav stres in negativna čustva so najbolj pogost razlog za slabo počutje in zdravstveno nihanje.