Poročni fotograf s srcem in dušo

Poroka je tisti trenutek v življenju, ki združi dve sorodni duši v eno, za zmeraj. Je pravljica, ki pusti spomine zabeležene na fotografijah in v glavah svatov ter ženina in neveste. Dovolite, da je Dejan https://www.dejanzagar.com/, profesionalen poročni fotograf, del te pravljice, ki bo vašo poroko popeljal na novo raven domišljije, z rezultatom čudovitih, kreativnih in čustveno dodelanih fotografij in videov.

Poročni fotograf in prejemnik več kot 60ih mednarodnih nagrad je lahko del vaše čudovite poroke kjerkoli. Želite imeti poroko v tujini? Poročni fotograf Dejan vam bo sledil tudi na konec sveta.

Kreativnost mu je v krvi

Poročni fotograf Dejan je oseba, ki se zelo rada izraža v svojem posebnem slogu. Želi, da bi gledalci začutili videne fotografije, tako da jih dela na nevsakdanji način. Njegove fotografije in video si lahko ogledate na njegovi spletni strani, navedeni v opisu zgoraj.

Reportažna fotografija in njen namen

Velikokrat se poraja vprašanje, kaj je to reportažna fotografija in kako jo poročni fotograf naredi. Danes vam bomo postregli z odgovorom:
reportažna fotografija je fotografija, s katero se prikazujejo resnični dogodki in pripovedujejo zgodbe, ki jih je z besedami težko izraziti. Predvsem je tukaj plod vsega to, da sam poročni fotograf dokaže, kako se je ob narejeni fotografiji/ trenutku počutil in zabeleži oz. ujame točno določen čas in občutke tistih, ki so bili med dogodkom, pred objektivom.

Poročni fotograf Dejan

Kdo je poročni fotograf Dejan? Dejan je fotograf s srcem in dušo, poznan že skoraj po celem svetu. S svojim profesionalnim delom, je bil priča že več kot 130im pravljičnim trenutkom. Svoje fotografske sposobnosti je delil že na 3 različnih kontinentih ter 15ih različnih državah po svetu.

Priznan poročni fotograf je vesel, pozitiven ter izjemno kreativen fotograf, ki zmeraj preseneti in ujame perfektne trenutke, v pravem času. Ljudje opisujejo njegovo delo kot profesionalno, zabavno in polno smeha ter pozitivne energije.

Pari iz drugih držav ga srčno želijo imeti na svoji poroki, saj želijo, da se na njihov magični dan ustvarijo unikatni spomini, posneti v skop čudovitih kreativnih fotografij in videov, za zmeraj.

Poslanstvo fotografa Dejana

Dejan svoje fotografije zajema s:

  • spontanostjo,
  • čustvi,
  • humorjem,
  • avtentičnostjo ter kreativnostjo.

V njegovem repertoarju poročnih fotografij ne boste našli 2 enakih ali podobnih. Zakaj?

Ker ima vsaka poročna zgodba svojo energijo in tako Dejan poišče poseben navdih ter ustvari edinstven trenutek, kateri v pravem času zapečati ta vajin življenjski dogodek. Za Dejana je vsako potovanje nova izkušnja in obožuje svoje delo kot poročni fotograf, saj je to njegova strast.

Sam pravi, da ima najbolj častno službo na svetu, saj je lahko priča ogromno srečnim ljubezenskim zgodbam ter prelomnicam v življenju parov, ki jih lahko sam ujame v objektiv.

Kako uloviti letečega Dejana, da postane vaš poročni fotograf?

Dejana lahko kontaktirate preko povpraševanja tako, da mu sporočite želen datum, kraj ter želje za svoj pravljični dan. Sam vam nato pošlje ponudbo in v primeru, da se z njo strinjate, se dobite še osebno na tako imenovanem »predstavitvenem« sestanku, kjer vama podobneje predstavi stvari in svojo opremo. Dogovorite se prav tako glede svojih želja ter detajlov, ki bi jih želela imeti na svoji poroki.

Ko sliši vajine želje, vama bo predstavil pakete, ki bi vama najbolje ustrezali glede na rečeno. Odločita se za enega, nato se podpiše pogodba, se plača ara in naslednji korak je srečanje na dan vajine poroke.

Ali dobiva fotografije ter videe, posnete na poroki?

Seveda, v nekaj tednih od poroke, prejmete fotografije na lesenem USB ključku, ki je v leseni škatlici. Priložena je prav tako fotoknjiga s platnicami iz naravnih materialov, v kateri so ujete vaše fotografije. V primeru, da ste se dogovorili tudi za video, je na ključku priložen tudi ta.

Poročni fotograf Dejan vas ne bo razočaral, saj bo ujel čudovite kreativne in spontane trenutke čustev ter lepih dogodkov, v času vaše poroke. Sam je izjemno pozitivna in spontana duša, ki ima rada izzive in odlično ujete trenutke v celoto.

Zaupajte mu svoj čudoviti dan, saj boste kreativne in spontane trenutke imeli v spominu za vedno!