Revolucionarna pečica je prvi korak do popolnega obroka

Si želite kuhati kot največji kuharski mojstri? Naj bo kuhinja vaše kraljestvo, kjer se mešajo omamne dišeče vonjave in se ustvarjajo najbolj slastne dobrote na svetu. V vašem domu lahko čisto vsak vikend zadiši po sveže pečeni hrustljavi potici in mehki borovničevi piti. Zagotovo vas je kdaj prešinilo, da bi radi pekli domač kruh ali pa svoje najbližje večkrat letno razveselili s sočno pečenko, vendar v kopici opravkov za takšne kuharske podvige ponavadi zmanjka časa. Vendar ne obupajte prehitro – z revolucionarno pečico Miele je mogoče prav vse. Preizkusite jo in kuhanje v vaši hiši se bo korenito spremenilo na bolje – ne glede na to, kaj želite pripraviti, bo vaš obrok pomagala preoblikovati do čiste brezhibnosti.

 

Pripravljajte fantastične jedi

Perfekcionisti ali ne, revolucionarna pečica bo natančno izpolnila vse vaše želje in zahteve, saj je razvita za vselej popolne rezultate. Vas je strah, da bi jed spekli preveč ali premalo? Nikar. Vaša jed bo pripravljena točno tako, kot želite – pečica ima brezvrvični termometer, ki poskrbi, da se jed pravilno speče do želene središčne temperature, nato pa se avtomatsko izklopi. Ne glede na to, kam postavite hrano, jo boste spekli enakomerno, saj temperatura v notranjosti pečice ostane povsod enaka. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji se lahko poslovite od skrbi o prepečenih jedeh. Pečica ima možnost časovne nastavitve in bo pekla tako dolgo, kot boste sami želeli, takoj za tem pa se bo povsem ohladila, zato lahko uživate v popolni brezskrbnosti.

Domišljija je edina omejitev

Z novo pečico lahko postanete tudi bolj drzni. Svoje najbližje lahko večkrat presenetite z novimi gurmanskimi jedmi, ki se jih sicer ne bi lotili pod nobenim pogojem. Ste vedeli, da lahko v pečici Dialog skuhate ribo v ledu, ne da bi se led stalil? Ali pa spečete le polovico lososa, drugo pa pustite surovo? Tako kuhajo in eksperimentirajo največji kuharski mojstri, sedaj pa je to dostopno tudi vam.

Visokotehnološka enota Gourmet Unit namreč prepozna molekularno strukturo različnih živil in določi, koliko energije je treba dovesti posamezni sestavini. Pečica Dialog v vas zaneti novo iskrico strasti do kuhanja in vas spodbudi, da več eksperimentirate – morda se je do sedaj kaj takšnega zdelo le kot oddaljene sanje. Če želite postati kuharski mojstri tudi vi, najdete pečico Dialog v Mielejevi ponudbi. Domišljija je vse, kar vas loči do edinstvenih okusnih obrokov.