Svinčniki kot odlična promocijska darila

Barvice, voščenke in svinčniki so odlična izbira za promocijska darila namenjena otrokom. Podjetje, ki skrbi za najmlajše s svojim promocijskim materialom, bo zagotovo naredilo velik vtis. Otroci naravnost obožujejo ustvarjalnost in dejavnosti, ki spodbujajo njihovo domišljijo, zato so svinčniki in barvice popolna promocijska darila. Otroci bodo lahko z barvicami in svinčniki ustvarjali obilico barv in se zabavali ure in ure.

Spodbujanje kreativnosti in domišljije s svinčniki, barvicami in voščenkami

Svinčniki, barvice in voščenke spodbujajo domišljijo in kreativnost pri otrocih, obenem pa poskrbijo za izboljšanje pozornosti, koordinacije in ustvarjalnosti ter poskrbijo za sprostitev. Gre za preprosta a učinkovita promocijska darila, ki bodo otrokom vedno v veselje in jih bodo pogosto uporabljali. V ponudbi na spletni strani pisala.si boste našli svinčnike, barvice in voščenke, ki so trpežni, varni ter skladni z vsemi varnostnimi priporočili. Poleg tega so na voljo v živahnih barvah, so visoke kakovosti in predvsem varni za uporabo.

Svinčniki
Ustvarjalni izraz – poiščite svinčnike, ki se ujemajo z vašo umetniško vizijo. Poiščite svinčnike za resnične ljubitelje pisanja in risanja.

Odlično promocijsko darilo za različne priložnosti

Svinčniki, barvice in voščenke so odlično promocijsko darilo za različne priložnosti. Ne glede na to ali načrtujete otroške tabore, delavnice ali druge dogodke, ta darila bodo vedno dobrodošla. Če se pripravljate na dogodek za odrasle, je otroški kotiček z tovrstnimi ustvarjalnimi pripomočki odlična ideja. Starši bodo veseli, ko bodo lahko brezskrbno uživali v obroku, medtem ko se bodo njihovi otroci zabavali in ustvarjali.

Nepogrešljiv pripomoček v otroškem kotičku

Svinčniki, barvice in voščenke so nepogrešljiv pripomoček v vsakem otroškem kotičku, ne glede na to ali se nahaja v restavraciji, trgovini ali drugi dejavnosti. Starši bodo z veseljem prejeli to promocijsko darilo, saj bodo z njim lahko razveselili svoje malčke in jih zamotili med opravki. Otroci bodo imeli na voljo ustvarjalno orodje, s katerim bodo lahko izražali svojo domišljijo in se zabavali, kar bo prispevalo k prijetnemu vzdušju in zadovoljstvu v vašem prostoru.

Več načinov tiska na svinčnike

Pri pisala.si vam ponujajo več načinov za tisk na svinčnike iz njihove ponudbe. Njihova ekipa vam bo v pomoč pri izbiri izdelkov, oddaji naročila ter pri oblikovanju grafične podobe, ki bo krasila vaš promocijski material za otroke. Izberite pisala.si za vaše promocijske potrebe pomeni izbrati kakovost, zanesljivost in inovativnost ter celovit pristop k promocijskemu obdarovanju. Mislijo na vse priložnosti in na vse prejemnike. Zato preverite njihovo pestro ponudbo svinčnikov, barvic in voščenk, izberite svoje najljubše ter stopite v stik z njihovo strokovno ekipo. Pričarajte nasmeh na obraze najmlajših s pisali iz njihove raznolike ponudbe.

Promocijski svinčniki s tiskom – priljubljeno in učinkovito marketinško orodje

Promocijski svinčniki s tiskom so zelo priljubljeni in učinkoviti pri trženju podjetja ali organizacije. So stroškovno učinkoviti, praktični in imajo dolgo življenjsko dobo, kar jih naredi za odlično izbiro za priložnostna darila, sejme in druge promocijske dogodke. Lahko se prilagodijo z logotipom, sporočilom ali dizajnom po vaši izbiri, kar omogoča ustvarjanje edinstvenega in nepozabnega marketinškega orodja. Na voljo so v različnih slogih, barvah in vrstah svinčnikov, kar vam omogoča, da izberete popoln svinčnik, ki se ujema z vašo blagovno znamko.

Svinčniki
Brezhibna natančnost: – odkrijte svinčnike za čiste linije in natančne skice. Svinčnik iz trajnostnih materialov za okolju prijazno pisanje.

Poleg tega se lahko uporabljajo v različnih okoljih. Odlični so za uporabo v pisarnah, šolah in domovih ter se lahko uporabljajo za pisanje, risanje in skiciranje. Pri izbiri promocijskih svinčnikov je pomembno upoštevati proračun, cilje blagovne znamke in ciljno občinstvo. Z ustrezno oblikovanimi dizajni in sporočili vam lahko promocijska pisala pomagajo vzpostaviti povezavo z vašim občinstvom ter promovirati vašo blagovno znamko še leta vnaprej.

Zgodovina in postopek izdelave svinčnikov

Svinčnik je pisalo, ki ima sredico, imenovano mina, sestavljeno iz mešanice grafita in gline. Mina je obdana z držalom, ki je lahko iz lesa, plastike ali podobnih materialov. Mehkoba ali trdota svinčnikove mine je odvisna od razmerja med grafitom in glino. Večji delež grafita pomeni mehkejšo mino, medtem ko večji delež gline pomeni tršo mino. Modeli, označeni z oznako 4B, so zelo mehki, medtem ko oznaka 4H označuje zelo trd svinčnik. Modeli s srednjo trdoto (HB) pa veljajo za najbolj vsestranske. Nekateri modeli imajo na zgornjem koncu nameščeno radirko. Radirko, običajno valjasto oblikovano, vstavijo v kovinski ali plastični obroček, ki ga pritrdijo na vrh svinčnika.

Zgodovinsko gledano so prva označevalna orodja verjetno bile dolge oglene palčke, s katerimi so prazgodovinski ljudje risali po stenah jam. Stari Grki in Rimljani so uporabljali koščke svinca za pisanje. Leta 1564 so rudarji v mestu Borrowdale na severozahodu Anglije odkrili mehko, sijočo snov, ki je puščala veliko temnejše sledi kot svinec. Ta snov, imenovana “črni svinec”, je bila uporabljena za izdelavo prvih učinkovitih svinčnikov. Palčke iz črnega svinca so zavili v debelo vrv in tako ustvarili prve dobro delujoče svinčnike.

Leta 1779 so znanstveniki ugotovili, da “črni svinec” dejansko ni svinčev, temveč je del čiste naravne ogljikove družine, ki vključuje tudi diamante in premog. To snov so poimenovali grafit, čeprav mnogi še vedno uporabljajo izraz “svinec” (izvor besede “svinčnik”). Postopek izdelave svinčnikov vključuje naslednje korake. Grafit se najprej zmelje v prah, nato se mu doda voda, glina in druge snovi (vosek in kemikalije). Iz te grafitne mase izdelajo tanke palčke. Masa se iztisne skozi majhno luknjico in nato nareže na predpisano dolžino ter posuši. Nato tanke plošče, običajno iz cedrovine, nažagajo na dolžino svinčnika, jih gladko obrusijo in po dolžini vrežejo vzporedne utorčke. Preko plošče z vstavljenimi grafitnimi palčkami položijo ploščo s praznimi utorčki, ju spnejo skupaj in počakajo, da se lepilo posuši. Nato strojna žaga razreže zlepljene plošče na neobdelane svinčnike, hkrati pa jim daje značilno šestkotno ali okroglo obliko. Naslednji stroj svinčnike prebarva. Po sušenju barve jih zadnji stroj natisne ob straneh.

Različni trdi in mehki svinčniki za risanje

Evropski standardi trdote svinčnikov so bili uvedeni zaradi zahtev uporabnikov svinčnikov pri umetniških in tehničnih risbah, ki potrebujejo različne trdote min. Proizvajalci svinčnikov v Evropi so sprejeli poseben standard za določanje trdote svinčnikov. Ta standard je narejen na način, da je 9H najtrši svinčnik, 9B pa najmehkejši. Trdote svinčnikov se razvrščajo od najtršega (9H) do najmehkejšega (9B).

Svinčniki za risanje in senčenje predstavljajo osnovni pripomoček za umetniško risanje in skiciranje. Grafitni svinčnik je klasično orodje, ki se uporablja že stoletja in je ena najstarejših likovnih tehnik. Tradicionalne risbe so bile večinoma izvedene v eni barvi, le intenziteta barve se je razlikovala. Na voljo so tudi seti za skiciranje, ki vključujejo vse potrebne pripomočke. Poleg grafitnih svinčnikov se v asortimanu pogosto najdejo tudi barvice in vsi drugi potrebni pripomočki za ustvarjanje umetniških del.

Svinčniki
Svinčnik za vsakdanjo uporabo – od pisarniškega pulta do šolskih torb. Za udobje pri dolgotrajnem pisanju in risanju.

Izbira svinčnikov za natančno risanje in pisanje

Če iščeš natančen tehnični svinčnik ali običajen grafitni svinčnik, ki bi ti pomagal pri delu ali ustvarjanju, je pomembno, da preveriš različne možnosti, preden se odločiš za nakup. Na voljo so klasični grafitni svinčniki z različnimi trdotami, od trših (H) do mehkejših (B). Nekateri svinčniki so opremljeni tudi s priročno radirko, ki omogoča hitro brisanje napak. Za zalogo svinčnikov pa lahko poiščeš tudi pakete, ki vključujejo več kosov. Obstajajo tudi tehnični svinčniki, ki so primerni za natančno pisanje in risanje ter so nepogrešljivi v pisarni ali šoli. Najpogostejši so taki, ki uporabljajo 0,5 mm debelo mino. Med ponudbo lahko najdeš svinčnike v klasičnih dizajnih ali čudovitih elegantnih izvedbah. Za uporabo svinčnika potrebuješ le še mirno roko ali ravnilo!