Tečaj angleščine – pot do znanja jezika

Na kateri jezik najprej pomislite ob omembi besedne zveze svetovni jezik? Zagotovo večini ljudi ob tem najprej pride na misel angleščina. In res je tako. Če v svetu po številu govorcev sicer prednjači kitajščina, je angleščina tista, ki obvladuje svetovni trg na vseh področjih življenja. Pa če odmislimo področja kot so gospodarstvo, politika in mednarodni odnosi, z angleščino se vsakodnevno na vsakem koraku srečuje prav vsak izmed nas. Angleški filmi, glasba, celotna popularna kultura, družbena omrežja in splet so tisti, kjer se angleščini danes preprosto ne morete izogniti, zato je dandanes znanje tega tujega jezika skorajda neizogibno. Če angleško sicer znate, a bi radi svoje znanje izpopolnili, je najboljši način, da to storite s pomočjo tečajev. Tečaj angleščine FunTENSEtic English bo vaše znanje dvignil na nov nivo, mu dodal potrebno širino in omogočil še lažje razumevanje in sporazumevanje v tem jeziku.

Tečaj angleščine za učinkovito učenje jezika

Angleškega jezika se lahko naučite spontano, če ob gledanju filmov poslušate govorico, z branjem knjig v angleščini ali na potovanjih po angleško govorečih deželah, ko ste se v dani situaciji prisiljeni sporazumevati z maternimi govorci angleščine. Načrtno učenje jezikov poteka v procesu šolanja, vendar je hitrost pomnjenja jezika odvisna od mnogih dejavnikov, saj so nekateri bolj dovzetni za učenje tujih jezikov. Če želite svoje znanje angleščine, ki ste ga pridobili ali ga še pridobivate v procesu šolanja, nadgraditi, je najboljša izbira tečaj angleščine, s pomočjo katerega boste zapolnili vse luknje v vašem znanju. Pri tem naj vam nikar ne pride na misel, da za kaj takega preprosto nimate časa, saj vam je sedaj na voljo učenje preko spleta, tako da si lahko sami razporejate, kdaj in koliko časa boste namenili učenju.

Kar trem četrtinam vseh govorcev, katerim angleščina ni materni jezik, največ težav povzroča angleška slovnica, natančneje časi in glagoli. Spletni tečaj angleščine FunTENSEtic English glavni poudarek daje ravno izpopolnjevanju in vajam iz slovnice, a učenje jezika v tem tečaju se popolnoma razlikuje od tistega, ki je zastavljeno v šolskem učnem načrtu. Za to poskrbijo najrazličnejše metode dela in z izkušnjami podkovan mentor, ki vas ves čas spodbuja k napredku. Tečaj je namenjen odraslim in otrokom vse od petega razreda naprej, saj učenje poteka z inovativno metodo za pomnjenje angleških časov, prilagojeno najrazličnejšim skupinam posameznikov, ki se želijo izpopolniti v znanju angleške slovnice.

tečaj angleščine tabla

Čas za angleške čase

Časi predstavljajo najobsežnejše poglavje v angleški slovnici, zato jim tečaj angleščine posveča tudi največ pozornosti. Pomembno je že na začetku učenja postaviti ustrezne temelje, na katerih boste gradili svoje znanje in ga kasneje dopolnjevali. V šoli velikokrat primanjkuje časa za utrjevanje naučenega, zato je spletni tečaj najboljši način, s katerim boste sistematično, postopoma in z ustreznim vodstvom pridobili potrebno znanje, bodisi za uspešno opravljanje mature, izpita iz tega tujega jezika ali splošno za lažje sporazumevanje s tujimi govorci. Tečaj angleščine poteka interaktivno – na začetku tečaja je vaš osnovni pripomoček priročnik s teoretično podlago, da usvojite postopke in načine za tvorbo najrazličnejših časov. Nato s pomočjo vaj za utrjevanje tudi praktično preverite svoje razumevanje naučene teorije. Tu pa se stvar še ne zaključi – spletni tečaj ponuja tudi ogled videoposnetkov, na katerih so komentirane pravilne rešitve posameznih primerov, s čimer še bolj utrdite naučeno. Na tak način dobite celosten pregled nad obravnavano snovjo, kar omogoča lažje razumevanje in hitrejše pomnjenje.

Tečaj angleščine je odličen način, da osvežite svoje znanje tega jezika, učenje prek spleta, ki ponuja različne metode dela, pa je učinkovito, zabavno in energično. S tem boste pridobili voljo in motivacijo za učenje, zato vam časi po opravljenjem tečaj ne bodo več povzročali težav. Zrasta bo tudi vaša samozavest pri rabi tega jezika, zato boste lahko od zdaj naprej v tujini suvereno naročili kavo, brez težav prebrali angleški roman ali pa uspešno rešili še tako zahteven preizkus vašega znanja angleščine.