Business coach – poklic prihodnosti

Zadnja leta se po svetu razvijajo novi poklici, ki temeljijo na temu, da si ljudje med seboj pomagajo. Med te poklice definitivno spada tudi poklic coacha. Ta ljudje drugim pomagajo, da svoje življenje živijo kar se da izpopolnjeno in dosegajo cilje, ki si jih zadajo. Kako pa sploh priti do takega poklica in začeti z učenjem drugih? Aleksander Šinigoj, Master Coach vam bo s svojimi izkušnjami in znanjem pomagal, da svoje znanje ne delite naprej zastonj, ampak boste s preverjenim sistemom zraven še služili. Kdo ve, mogoče ste pa vi naslednji najboljši business coach iz Slovenije!

5T Business Coach

Delavnica 5 Tier Coaching Masterclass je namenjena vsem, ki želijo postati business coach in se naučiti kako vse pridobljeno znanje uporabiti v svojem poslu, da zraste. Ta program je edini tak program tako na svetu, kot tudi v Sloveniji, ki vam bo pomagal do tega, da ne boste business coach samo na papirju, ampak boste od tega lahko tudi zaslužili.

5T na delavnici pomeni 5 Tier, torej 5 nivojev. To pomeni, da se boste na delavnici poleg ostalih novih znanj, naučili 5 nivojev, ki bodo vaš business coaching peljali na naslednji, profesionalni nivo. Naučili se boste vse od osnov kako začeti z coaching poslom, do stoplnje, ko boste med spanjem služili.

Na delavnici se boste učili, kako spremeniti svoj mindset, da boste zablesteli v novi vlogi in odpravili omejitve, ki vas ovirajo pri uresničitvi ciljev. Ker to ni delavnica posameznega področja, ki se ukvarja z različnimi tehnikami, se boste na delavnici osredotočili predvsem na načine, kako pridobiti stranko. Vsi udeleženci boste že opremljeni z določenimi znanji, ki ste jih pridobili na prejšnjih delavnicah in poudarek bo, kako definirati svojo nišo, v kateri boste delovali. Spoznali boste, kdo bo vaša ciljna publika, kako najti potencialno stranko in jo nenazadnje tudi spremeniti v stranko.

Naučili se boste tudi, kako kot business coach izoblikujete svoje produkte, da jih boste lahko predajali naprej in nenazadnje tudi, kako jim postaviti ceno. Ker sam način takega coaching temelji na temu, da služite tudi takrat, ko ne delate, vam bo pet nivojev to omogočilo.

Komu je 5T Coaching Masterclass namenjen?

Najprej morate biti oseba, ki si želi postati business coach, se učiti, biti pripravljen intenzivno delati in biti pripravljeni stopiti na trg. Poleg tega morate imeti predznanje na vsaj enem izmed področij, kot so NLP, hipnoza, coaching, thet healing, terapij…, ki ga potem želite predajati naprej.

Delavnica je namenjena tudi podjetnikom in vodjam, ki si želijo svoje produkte in storitve pravilno predstaviti trgu.

Kdo bo vaš coach?

Aleksander Šinigoj je NLP Master trener pri Mastermind Akademiji, ki svoje znanje deli naprej in pomaga mnogim pri uresničevanju svojih ciljev. Ne le, da kot asistent že skoraj 10 let dela pri dr. Richardu Bandlerju, ki je so-ustanovil NLP, da pri Tony Robbinsu kot prostovoljec in Senior Leader dela že več kot 10 let, ampak je sodeloval še s številnimi imeni na področju coachinga in predavateljstva. Iz lastnih izkušenj se je naučil, kako predavateljski in coaching posel postavit iz 0, ki ga sedaj z veseljem predaja še naprej osebam, ki želijo postati business coach.