Do kakovostne dekorativne polepitve vašega doma s podjetjem Mediafol

Dekorativne nalepke so nalepke oz.  folije s katerimi okrasimo in dekoriramo steno, okna, avto, motor, čoln, vhodna vrata, hladilnik, pohištvo in podobno. Področje njihove uporabe je zelo široko, njihova glavna prednost pa je, da lahko z njimi polepšamo prav vse površine na katere se folija oprime.  To so predvsem gladki materiali.

Polepimo pa lahko tudi grobe oz. hrapave površine kot na primer fasado, grob stenski omet, asfaltirano dvorišče  ali podobno. Za tovrstne polepitve je potrebna specialna folija ter precej časa saj je polepitev zahtevna in zamudna, če želimo, da bo le ta dolgo obstojna.

Lahko se odločite tudi za polepitev stekla. Pri tem se najpogosteje uporablja imitacija peskanega stekla. S tem se zapre pogled skozi steklo, vsekakor pa še zmeraj prepušča določeno količino svetlobe. Takšna nalepka, daje uporabniku vtis peskanega stekla posutega z drobnimi kristali, ki se rahlo svetijo na svetlobi. Prav tako takšna folija zagotavlja zaščito pred UV svetlobo. Peskana folija je lahko raznih oblik, vzorcev, možno pa jo je tudi potiskati. Montira se jo lahko na vse steklene površine (Maksimalna širina peskane folije je 152 cm).

 

Pri podjetju Mediafol uporabljamo le folije višjedekorativne nalepke fototapete mediafol barvega kakovostnega in cenovnega razreda, saj izbira kakovostne folije zagotavlja dolgo obstojnost. Življenjska doba folij je odvisna od vrste folije, področja uporabe in izpostavljenosti UV žarkov. Slednji so namreč za folijo najbolj škodljivi. Prav zaradi tega razloga so bolj vzdržljive dekorativne nalepke v notranjih prostorih (indoor), ker niso toliko izpostavljene soncu in UV svetlobi. Nalepke in fototapete, ki se uporabljajo v notranjih prostorih zdržijo od 7 do 12 let, če pa je folija na prostem pa je življenjska doba krajša, in sicer od 5 do 7 let. To velja predvsem za polepitve avtomobilov, avtodomov, čolnov…

Za zunanjo uporabo so zato najbolj primerne specialne folije, saj so ultra odporne na UV žarke in spadajo v najvišji rang kakovosti. Sem spadajo Car Wrap folije, ki so namenjene polepitvi vozil oz. car wrappingu. Njihova življenjska doba je višja, in sicer glede na podatke proizvajalca zdržijo od 10 do 12 let.

Ko se odločite za polepitev oz. dekoriranje določene površine z dekorativno folijo, nam lahko zgolj pošljete fotografijo in dimenzije določenega predmeta ali površine na e-poštni naslov info@mediafol.si. Zraven pripišite se vaše želje in pričakovanja, mi pa vam odgovorimo v najkrajšem možnem času in posredujemo ponudbo. Bodisi za izdelavo fototapete ali dekorativne nalepke. Lahko pa nas tudi pokličete na telefon 030 611 611.

 

Od našega podjetja lahko pričakujete le najboljše materiale in kvalitetno opravljeno storitev. Naše poslanstvo je, da izvajamo kvalitetne storitve za naše stranke. V prvi vrsti sem spada izbira prave folije, ki jo v našem podjetju skladiščimo in hranimo na primerni temperaturi in vlagi. Namreč skladiščenje nalepk oz. folij je izredno pomembno, saj če le to ni pravilno, začnejo folije in nalepke izgubljati na sami lepilnosti, kar pa je za polepitev ključnega pomena. Namreč po raziskavi trga smo ugotovili, da marsikateri prodajalci reklamnih in dekorativnih folij, skladiščijo le-te napačno in neprimerno. Ravno zato temu posvečamo veliko pozornosti, ker želimo za naše stranke le najboljše.

Stroji za obdelavo folij igrajo veliko vlogo pri sami obstojnosti. V našem podjetju uporabljamo izključno najsodobnejšo tehnologijo tiska (maksimalna širina tiska v roli je 160 cm) in izključno originalne barve. Nekateri izvajalci mnogokrat posegajo po tako imenovanih refill sistemih, pri katerih barve kupujejo v velikih vedrih ter predelajo tiskalnik tako, da ima neprekinjeno napajanje z neoriginalnimi barvami. Slednje so cenejše, zato lahko izvajalci ponudijo kupcu tudi nižjo ceno ter kvaliteto. Takšne barve so manj odporne in žive.

Da povzamemo. Za kvaliteto storitve je pomembna izbira kvalitetne folije, ki mora biti pravilno skladiščena, tisk mora biti opravljen s kvalitetnim strojem in z uporabo pravih originalnih barv. Ko je folija pripravljena, je potrebna še strokovna montaža. Pri tem je zelo pomembno, da je površina popolnoma čista, da se folijo pravilno nalepi ter, da so zaključki lepo nalepljeni (natančno odrezana folija po robovih). Pri podjetju Mediafol si za vsako stranko vzamemo čas ter storitev opravimo profesionalno in kakovostno od začetka do konca.

Morda za tiste, ki si želite samo ugodne cene nismo najboljša izbira saj boste našli manj kvalitetne možnosti po ugodnejših cenah. Vendar tisti, ki pa si želite kakovostne  storitve za razumno ceno pa boste garantirano zadovoljni z našo storitvijo in izdelki!

Če smo v vas obudili zanimanje za polepitev vaših prostorov, vozil ali drugih površin obiščite našo spletno stran www.mediafol.si kjer boste izvedeli še več informacijm hkrati pa boste lahko oddali tudi povpraševanje za storitev za katero se zanimate. Nestrpno pričakujemo vaš klic.