Ovitki za iphone 7 – vprašanja, ki si jih morate zastaviti pred nakupom

Ovitki za iPhone 7 in druge modele Applovih telefonov so še posebej pomembni. Applovi telefoni so namreč izredno dragi, popravilo poškodb pa se pogosto ne izplača, zato je nujno, da telefon zaščitite in s tem kar največ poškodb poskusite preprečiti, še preden sploh pride do njih. V kakovosten ovitek boste lahko vložili kar nekaj denarja, vendar vam, potem ko ste že kupili iPhone za več sto evrov, ne sme biti škoda investirati še nekaj dodatnih evrov, da boste ta telefon zaščitili pred prerano smrtjo. Nekaj nasvetov med drugim najdete tudi na http://www.ilovemobi.si/blog.

Čeprav nujno potrebujete ovitek, ni vsak primeren za vsak telefon. Ko se odločate, kateri ovitki za iPhone 7 bi bili najprimernejši za vas in vašo pametno napravo, je dobro, da si zastavite nekaj vprašanj, ki vam bodo gotovo pomagala pri izbiri pravega ovitka.

Prvo vprašanje: Kateri telefon imam?

To je prvo in najpomembnejše vprašanje in brez odgovora nanj sploh ni smiselno, da si zastavite še katero koli drugo vprašanje. Ne le znamka, tudi model vašega telefona določata, kateri ovitek si boste izbrali. Tudi, če nek ovitek po dimenzijah ustreza vašemu telefonu, imate lahko, če ovitek ni narejen specifično za ta model telefona, težave s prekritimi režami in kamero.

Drugo vprašanje: Kakšno vrsto ovitka potrebujem za svoj pametni telefon?

Ovitki za iPhone 7, tako kot za praktično katero koli znamko pametnega telefona danes, obstajajo v skoraj vseh možnih različicah, oblikah, barvah, z najrazličnejšimi dodatki in tako dalje. Vsak model ovitka seveda služi nekoliko drugačnemu namenu – drugače ne bi imelo smisla, da se na tržišču pojavljajo v tako številnih različicah. Boste imeli telefon cele dneve zaprt v predalu? No, v tem primeru vam skoraj lahko zagotovimo, da ovitka ne boste potrebovali, s še večjo gotovostjo pa lahko trdimo, da telefona ne boste imeli ves čas v predalu. Bo živel v vaši torbici? Ga boste naokrog prenašali v žepu? Želite imeti telefon in denarnico vedno pri sebi, vedno na istem mestu? Boste telefon odnesli s seboj v hribe, kjer se vam lahko zgodi, da vam ob fotografiranju kakšnega še posebej čudovitega razgleda v dolino pade na ostre kamne? Vaš življenjski slog in to, za kaj boste telefon uporabljali in kako boste z njim ravnali, so zelo pomembni dejavniki pri izbiri ovitka za vaš iPhone.

ovitki za iphone 7 siva

Tretje vprašanje: Kakšna je največja kakovost ovitka, ki jo lahko dobim za svoj denar?

Verjetno vaš proračun za nakup ovitka za telefon ni neomejen, sploh po tem, ko ste že zapravili precej veliko vsoto denarja za Applov telefon. Vseeno pa se morate potuditi, da boste s sredstvi, ki so vam vendarle na voljo, svojemu telefonu zagotovili kar najboljšo možno zaščito pred praskami in drugimi vrstami poškodb. Po informacije, katero ovitki za iphone 7 so najboljši v svojem cenovnem rangu, se lahko odpravite na svetovni splet. Na straneh, kakršna je tudi I love mobi, boste izvedeli ogromno podatkov o posamezni vrsti in modelu ovitka za telefon in se boste lahko tako informirano odločili, s katerim ovitkom boste za svoj denar dobili največ.

Veliko koristnih informacij lahko poleg uradnih spletnih strani in spletnih strani prodajalcev izveste tudi na forumih, kjer si med seboj izkušnje izmenjujejo dejanski uporabniki posameznih znamk in modelov mobilnih telefonov in seveda tudi pripadajočih ovitkov. Morda ste na uradni spletni strani razbrali, da bi bila za vas in vaš telefon najprimernejša določena vrsta ovitka, pa vas bodo na forumu prepričali drugače. Glejte na to takole: več informacij, kot zberete, bolj je verjetno, da se boste odločili tako, da bo najbolje za vas in vaš telefon.

Četrto vprašanje: Kako neroden oziroma nerodna sem?

Odvisno od tega, ali je zaradi vaših nerodnih tendenc vaša naprava nenehno v nevarnosti, morate prilagoditi iskanje pravega ovitka za vas. Na voljo so različni ovitki za iPhone 7, ki bodo vašemu telefonu zagotovili različne ravni zaščite. V nekaterih primerih bo ovitek telefon zaščitil le pred kakšno manjšo praskico, spet v drugih primerih pa vam lahko telefon pade na betonska tla z višine nekaj metrov, pa se mu ne bo prav nič poznalo. Presodite, kakšen ovitek je za vas najbolj primeren, pri čemer imejte v mislih, da je za višjo raven zaščite običajno treba žrtvovati nekaj stila.

Peto vprašanje: Kaj še želim od ovitka za telefon?

Danes veliko predmetov opravlja več funkcij naenkrat in tudi ovitki tu niso prav nobena izjema. Ovitki za iPhone 7 so lahko zasnovani tako, da poleg zaščite služijo tudi kot stojalo, s pomočjo katerega lahko telefon odložite in si na njem na primer ogledate posnetek, brez da bi morali telefon držati pokonci. Nekateri imajo tudi funkcijo denarnice, v katero lahko poleg telefona pospravite kartice in denar.

Ovitki za iPhone 7, tako kot za druge telefone, ne po videzu, še manj pa po funkciji, niso en drugemu enaki. Še posebej od vašega življenjskega sloga je odvisno, za kakšno obliko zaščite vašega pametnega telefona se boste odločili.