Tekalna steza – na obroke si jo lahko privošči vsak

Tek postaja med ljudmi vedno bolj priljubljena športna aktivnost. Vendar pa se mu v teh mrzlih zimskih dneh marsikdo, čeprav s težkim srcem, raje odreče. Da boste vseeno lahko naredil nekaj zase, pa obstaja rešitev – tekalna steza. Na obroke si jo lahko sedaj privoščite pri ponudniku Sportnaoprema.si. Nudijo vam najrazličnejše tekalne steze, tako da boste res lahko izbrali tisto, ki bo kar najbolje zadostila vašim tekaškim potrebam. Ker pa sicer ne gre za ravno najcenejšo športno opremo, bo tekalna steza na obroke tudi veliko bolj prijazna do vašega žepa. Poskrbite za telesno aktivnost tudi v zimskih dneh, ko je izvajanje športnih aktivnosti na prostem precej bolj oteženo. Sedaj lahko kar v zavetju svojega doma opravite kardio trening in naredite nekaj koristnega za vaše zdravje in počutje.

Zakaj je tekalna steza na obroke nakup leta

Tekalna steza velja za vsestranski kardio pripomoček in je obvezna oprema vsakega tekača, tako rekreativnega kot profesionalnega. Uporablja se jo predvsem pozimi in v neugodnih vremenskih razmerah, ko mora športnik vseeno vzdrževati tekaško kondicijo. Nekateri se v ta namen odpravijo na fitnes ali v športno dvorano, spet drugi si jo želijo imeti kar doma, na dosegu roke. Za njih je tekalna steza na obroke idealna izbira, saj tako malo dražji nakup postane veliko bolj dostopen.

Je vaša dolgoletna športna želja ravno tekalna steza? Na obroke lahko kaj kmalu postane tudi realnost. Z opcijo odplačevanja na obroke Leanpay lahko svojo tekalno stezo dobite že danes, odplačate pa jo kasneje. Na voljo so vam tudi različne višine mesečnih obrokov, odvisno od vaših želja – ali želite tekalno stezo čim hitreje odplačati ali pa vam je pri srcu čim nižji obrok. Seveda pa lahko višino obroka tudi sami določite. Svoboda glede odplačevanja je za kupca res velika, tako da ni dvoma, da je tekalna steza na obroke ponudba, ki resnično sezuje.

Prvaki med tekalnimi stezami

Pri ponudniku Sportnaoprema.si lahko tekač izbira med modeli profesionalnih tekalnih stez, kot so Ketttler, NordicTrack, Pro-form in Toorx. Gre za vodilne znamke v svetu tekalnih stez, saj so izdelane tako, da ugodijo potrebam tekača. Izdeluje jih ameriško podjetje z dolgoletno tradicijo Icon Fitness. Njihovi izdelki se ponašajo z visoko vzdržljivostjo in uporabnostjo.

Poleg priznanja dveletne garancije, ki je zagotovilo kakovosti, vam Sportnaoprema.si zagotavlja tudi reden in celovit servis. Že v 3 delovnih dneh od klica bo njihov serviser prišel do vas, ne glede na to, kje v Sloveniji se nahajate.

Kako izbrati pravo tekalno stezo

Dobro tekalno stezo determinira več komponent, na katere je potrebno biti pozoren, preden se odločimo za njen nakup. Pomembno je izbrati ustrezno širino tekalnega traku, moč motorja, blaženje in hitrost. Smiselno je izbrati tekalno stezo, ki ponuja možnost spremljanja srčnega utripa in drugih telesnih parametrov, saj lahko na tak način analizirate svoj napredek, kar pa je tudi namen. Kar zadeva garancijo, naj bo ta smiselna, glede na to da gre za tehnični izdelek, ki ni ravno poceni. In še to – če je vaša odločitev tekalna steza na obroke, potem bodite pozorni tudi na to, da je obročno odplačevanje kar se da ugodno zastavljeno.

Vsaka tekalna steza seveda ni primerna za vsakogar, saj so potrebe tekačev različne. Gorski tekač bo seveda izbral povsem drugo stezo kot nekdo, ki se ukvarja zgolj z rekreativnim ‘joggingom’. Prednost tekalnih stez je tudi ta, da imajo naložene programe vadb, ki jih športnik izbira glede na svoje športne zmogljivosti.

Zavedamo se, da pri nakupu tekalne steze ne gre ravno za hipno odločitev, saj lahko cene presežejo tudi 1000 evrov ali več. Zato je tekalna steza na obroke najboljša izbira, saj vam omogoča rekreacijo, hkrati pa je prijazna tudi do vaših financ.